En zor zamanlarda bile tarih yazdık

En zor zamanlarda bile tarih yazdık

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPILDI

Cumhuriyet’in bundan 90 yıl önce asil milletimizin canları pahasına ortaya koyduğu büyük Fedakârlıklarla kurulduğunu kaydeden Vurgun;  Türkiye’nin barış ve kardeşlik yurdu olduğu ölçüde Cumhuriyet’in gerçek manasına kavuşacağını vurguladı. Vurgun; “İman imkandır. Bu yüce millet sahip olduğu yüksek inanç ile imkânsız denileni başarmış, en zor zamanlarda bile tarih yazmayı bilmiştir. Hiçbir zaman güce boyun eğmemiş, esaret ve dayatmayı kabul etmemiştir. Bize düşen görev, bayram nutukları atmak değil ecdadın bize emanet ettiği bu vatanı ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasisiyle güçlü ve örnek bir ülke haline getirmektir” dedi.

 

ÜLKENİN KALKINMA GÜCÜ

İktidar ve muhalefetin, Cumhuriyetin ruhuna uygun bir duruş ortaya koymaktan aciz olduğunu vurgulayan Faruk Vurgun, hala yeni bir Anayasa yapılamamış olmasının bunun göstergesi olduğunu söyledi.

29 Ekim tarihinin Milli Görüş camiası açısından özel bir anlamının daha olduğunu kaydeden Vurgun, “Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan Hocamız da yine bir 29 Ekim tarihinde dünyaya gelmişti. Bütün hayatını bu ülkenin kalkınması ve adil bir dünyanın kurulması için harcadı. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bütün Milli Görüşçüler,  aynı hedef doğrultusunda, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya’yı kurmak için canla başla çalışıyor” diye konuştu.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız