Tarih: 02.11.2013 00:09

En yüksek oyu alacağız

Facebook Twitter Linked-in

İNGİLTERE’DE LİSANS EĞİTİMİ ALDI

Parti binasında kalabalık bir gruba hitap eden Saygılı partililerin yoğun katılımına teşekkür etti. Kendisine verilen bu desteği karşılıksız bırakmayacağını belirten Saygılı yerel seçimlerde Kırıkkale’de tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını belirterek başvurusunun Kırıkkale halkına hayırlı olmasını diledi. Eğitim hayatını Kırıkkale’de sürdüren ve İngiltere’de lisans eğitimi alan Saygılı daha sonra hayatını Kırıkkale’de devam ettirdi. 2009 yılında İl Genel Meclis Üyeliği’ne seçilen Saygılı 2011 yılında İl Genel Meclis Başkanlığına seçildi.

 

UZUN SÜREDİR MESAİ ARKADAŞIYIZ

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Erdemir’e yapan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, aday olduğu taktirde Kırıkkale için gece gündüz çalışacağını söyledi. İl Başkanı Mehmet Demir’in bir cenaze törenine katıldığını ve aday adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Erdemir’e yaptığını söyleyen Saygılı konuşmasına İl Başkanı Mehmet Demir’in söylediği sözle başladı. Demir’in ‘AK Parti’den aday olmak zor fakat kazanmak kolay’ sözünü söyleyerek konuşmasına başlayan Saygılı, Demir ile uzun bir süredir mesai arkadaşlığı yaptığını ifade etti.

 

ALLAH’IN HESABI OLUR

Herkesin hesapları olduğunu ancak Allah’ın hesabının olduğunu söyleyen Saygılı, Allah’ın hesabında kendisinin aday olacağı varsa AK Parti’nin şimdiye kadar aldığı oy yüzdesinin üzerinde bir oy alacağını ve bunun için gece gündüz çalışacağının belirtti. Belediye Başkanlığı yolunda kendisine destek verenler ile gece gündüz çalışıp Kırıkkale’yi bir marka şehir haline getireceklerini de söyleyen Saygılı, kendisine destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi ve aday adaylığı ile ilgili evrakları Başkan Yardımcısı Erdemir’e teslim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —