En sık görüştüğümüz Bakanlık

En sık görüştüğümüz Bakanlık

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça'nın katılımıyla düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, en fazla Orman ve Su işleri Bakanlığı ile görüştüklerini söyledi.

SÜS BEBEK VERDİ

Valilik makam ziyaretiyle başlayan programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça’ya Kırıkkale kültürünü simgeleyen el yapımı süs bebek hediye etti. Valilik programının ardından Polisevi’nde İl Koordinasyon toplantısına geçildi. Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman Bakanlığı ile her zaman yakın çalıştıklarını ifade etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada: “Gerek Şube Müdürlerimiz, gerek bölge müdürlerimizle sık sık görüşüyoruz. Şehrimize yapılacak yatırımlar ile alakalı fikir alışverişi içerisindeyiz. Taleplerimizi iletiyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim gayemiz belli, halkımızın yaşam şartlarını daha iyiye taşıyabilmek. İnşallah hep birlikte güzel projelere imza atacağız” diye konuştu. Belediye Başkanı Saygılı toplantının ardından protokol üyeleriyle birlikte DSİ Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada ise yapımı yeni tamamlanan Şube Müdürlüğün bahçesine protokol üyeleri ve Belediye Başkan Mehmet Saygılı tarafından çam ağacı dikilerek, ilk toprağı atıldı. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü