Emeklilerimize sahip çıkacağız

Emeklilerimize sahip çıkacağız

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, kentin emekli şehri olduğunu ve emeklilerin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi. Belediye'nin emeklilere karşı hiçbir proje ve çalışma üretmediğini belirten Yılmaz, emeklilerle ilgil

HERKESİN SORUNUNU DİNLEYECEĞİZ
Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, İl Başkanı Faruk Vurgun ve parti yönetimi ile Yerel Seçim Ziyaretleri Kapsamında SGK İl Müdürlüğünü ziyaret etti.Yılmaz, iyinin, doğrunun ve faydalının hakim olması için çabaladıklarını, kapı kapı, gönül gönül gezerek, davalarını ve Milli Görüş belediyeciliğini anlattıklarını ifade etti.Yılmaz, teşkilat olarak 30 Mart yerel seçimlerine kadar tokalaşmadık, kucaklaşmadık kimse bırakmayacaklarını belirtti.

SÖMÜRÜYE FAİZE VE RANTA SON VERECEĞİZ
Sömürü, faiz ve ranta son vereceklerini, herkesin hakkı olan bir Kırıkkale için mücadele edeceklerini, yetim hakkı yiyenlerden hesap soran bir yönetim arzuladıklarını ve bunun için Kırıkkale’yi yönetmeye talip olduklarını belirten Yılmaz, ziyaret edilen kurum ve STK’larda ilgi ve teveccühün yüksek olduğunu ve bu seçimin Milli Görüşün zaferi ile sonuçlanacağını söyledi. Yılmaz’ın ardından söz alan SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu ise, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

BAŞARILAR DİLEDİ
Nebioğlu, Yerel seçimlerin Kırıkkale’miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini belirterek, Saadet Partisi Adayı Mahir Yılmaz’a başarı dileklerini ileterek sözlerini noktaladı.
Yılmaz, daha sonra SGK Kurum çalışanlarını sırasıyla ziyaret edip destek ve dua isteğini yineledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız