Ekmek israfına ‘dur' diyelim

Ekmek israfına ‘dur

ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRELİM

Ekmek israfına ‘dur' diyelim

Oda faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veren Kırıkkale Ticaret Borsası ekmek israfının önlenmesi amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu'nda ekmek israfının önlenmesi amacıyla öğrencilere hikâye kitabı dağıttı.

HİKÂYE KİTAPLARI DAĞITILDI

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler bilgilendirilirken, öğrencilere ekmek israfının önemini vurgulayan hikâye kitapları dağıtıldı. Okulu Müdürü İbrahim Durmaz'ın da hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Borsa Başkanı Sümer, projeye destekte bulunan Durmaz'a, Böyle bir sorumluk noktasında bizlerin yanında olan müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek teşekkür etti. 

ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRİYORUZ

Projenin amacı hakkında açıklamalarda bulunan Borsa Başkanı Sümer ekmek israfı konusunda küçük yaşlarda verilecek eğitimin sağlayacağı yararlara değinerek, Ülkemizde her geçen gün ekmek israfı artmakta. Ekmek israfının önüne geçebilmek için çocuklarımıza küçük yaşta bu tür sosyal sorumluluk projelerinin faydalı olacağını ve gelecekte çocuklarımıza güzel ve aydınlık yarınlar bırakacağını düşünüyorum. İsraf edilen ekmeğin gelecekte büyük sıkıntılar oluşturacağından çocuklarımızı bu yaşta, bu eğitimlerle bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklarımız bilinçleniyor. Bu projeye dâhil olan çocuklarımızın ekmek israfını hem aile hem de çevrelerine anlatarak uygulayacaklarını düşünüyorum” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı