SABAHIN İLK SAATLERİNDE GÖREVE BAŞLIYORLAR
“Temiz Kent, Sağlıklı Yarınlar” anlayışıyla hareket eden Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk saatlerinden ertesi günün sabahına kadar kentin dört bir yanında çevre düzenleme, atık toplama ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Planlı ve sistemli bir çalışma takvimiyle ilerleyen temizlik operasyonlarında, üç vardiya hâlinde çalışan ekipler; sokak süpürme, çöp konteyneri temizliği, evsel atık ve hafriyat toplama gibi görevleri titizlikle yerine getiriyor.
GENİŞ BİR ARAÇ FİLOSUNA SAHİP
180 personel ve 33 modern temizlik aracıyla hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü; süpürge aracı, çöp kamyonu, kepçe, pikap, arasöz ve yıkama aracı gibi geniş bir araç filosuyla temizlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle gece saatlerinde pazar alanlarında gerçekleştirilen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarıyla kötü koku ve görüntülerin önüne geçiliyor. Çöp kutuları ve konteynerlerin düzenli olarak yıkanıp ilaçlandığı çalışmalarla, halk sağlığı da ön planda tutuluyor.
7/24 BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın öncülüğünde sürdürülen temizlik faaliyetleri, vatandaşlardan da tam not alıyor. Temizlik İşleri Müdürü Volkan Eryılmaz, ekiplerin 7/24 sahada büyük bir özveriyle çalıştığını vurgulayarak, şehrin tüm mahallelerinde temizlik seferberliğini aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.
Eryılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Daha temiz ve yaşam standardı yüksek bir şehir hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan faaliyetlerle yollar süpürülüyor, moloz ve atıklar toplanıyor, arsalar temizleniyor. Temizlik anlamında ne gerekiyorsa eksiksiz şekilde yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda sahada emek veren tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”