Eğitime büyük destek

Eğitime büyük destek

Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, teşkilatlarının eğitim ve öğretime önem verdiklerini söyledi. Kırıkkale'de bulunan okulları ziyaret eden Tunçbilek, minik öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etti.

BAŞARILARLA DOLU BİR YIL GEÇSİN

Göreve geldiğinden bu yana sosyal projelere ağırlık veren Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, kentte bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdi. Türkiye’nin geleceği olan çocuklara ülkenin ihtiyacı olduğunu belirten Tunçbilek, öğrencilerin temel ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. 2013-2014 yılı eğitim ve öğretim yılının başarılarla geçmesi temennisinde bulunan Tunçbilek, “Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize eğitim camiamızın tüm çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum”

 

ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

“Okul zilinin çaldığı ilk günün heyecanı başkadır ve unutamadığımız hatıralarımız arasında yer alır. Bu anlamlı ve özel günde öğrencilerimizin yanında olmak ve heyecanını paylaşmak bizler için çok önemli. Yeni eğitim ve öğretim herkese hayırlı olmasını temenni ediyor ve yavrularımızın her birine başarılar diliyorum.” dedi. Tunçbilek okulların açılması sebebiyle okullara Türk Tarihinin ‘Bilge Dedesi’ olan Dede Korkut’un çizgi romanını hediye etti. Ayrıca kalem, silgi ve kalemtıraş gibi hediyeleri verirken öğrencilerin mutluluğunun gözlerinden okunduğu görüldü.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ