Eğitim için hayırlı kermes

Eğitim için hayırlı kermes

Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, tüm geliri dar gelirli öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Zafer caddesi üzerine kermes açtı. Kermeste çeyiz malzemeleri, gıda ve el yapımı ürünler sergileniyor.

EL EMEĞİ GÖZ NURU
Öğrencisine burs sağlamak amaçlı kurulan kermesin açılışını Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Aslan, eğitime gönül veren hanımlar ve vatandaşlar katıldı. Kermesin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz ve Dernek Başkanı Hatice Aslan kesti. Kermeste çeyiz malzemeleri, gıda ve el yapımı ürünler sergileniyor. Kırıkkale?de okuyan, köylü, kentli, doğulu, batılı ayrımı yapmadan ihtiyacı olan bütün kız üniversite öğrencilerine eğitimlerinde burs desteği vermek istediklerini söyleyen Başkan Aslan ?Bu desteği sağlayabilmek için derneğimiz el emekleri ve göz nurlarıyla katkılarda bulunan bütün bayanlara teşekkür ediyorum.? dedi.
 
BİR HAFTA BOYUNCA AÇIK
Kermesin öğrenciler adına bereketli olmasını dileyen Aslan, kermesin içeriği hakkında şu bilgileri aktardı, ? Burslardan yararlanacak öğrenciler derneğimize burs müracaat formunu doldurmaları gerekiyor. Bu formları inceleyerek, ihtiyacı olan öğrencilere destek vereceğiz. Kermesimiz içerisinde, el sanatlarıyla yapılan nakış ürünleri ve gıda ürünleri bulunmaktadır. Tüm Kırıkkale halkını kermesimize davet ediyoruz. Kermesimiz bir hafta boyunca açık kalacak.? şeklinde konuştu. Kermesi düzenleyen bayanların hazırlılara 1 yıl önce başladıklarını açıklayan Hatice Aslan hanımların yardımseverliğini unutulmayacak bir fedakârlık olduğunu ifade etti. 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ