Eğitim her alanda gelişmeli

Eğitim her alanda gelişmeli

Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, Şube Müdürü Hacı Arslan Atman, Özel Yakamoz Kolejini ziyaret ettiler. Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan, eğitimin her alanda gelişmesi gerektiğini söyledi.

ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan, Özel Yakamoz Kolejinde eğitim ve öğretim potansiyelini yerinde incelemek değerlendirmek amacıyla yaptığı okul ziyaretinde öğrencilerimizin mevcut başarı durumlarını tespit etmek, okuma-yazma öğrenen 1.sınıf öğrencilerimizin çeşitli hediyeler vererek ödüllendirilmesinin çok yararlı olduğunu belirterek bu tür ziyaretlere devam edeceğini belirtti. Özel Yakamoz Koleji Kreş ve Anasınıfını da ziyaret eden İlçemiz Tandoğan minik öğrencilerimizin öğrendikleri İngilizce karşısında memnuniyetini bildirip, devamını diledi.

ÖĞRENCİLER MUTLUYDU

Yapılan ziyaretler neticesinde çok memnun ve sevinçli görülen öğrencilerimiz Tandoğan?ın kendilerini her zaman ziyaret etmesini ve ziyaret neticesinde duydukları büyük sevinç ve mutluluğu ifade ettiler. Başarılarının ödüllendirilmesini büyük bir memnuniyetle karşılayan öğrenciler kendilerine büyük değer veren ve başarıları için gayret sarf eden Tandoğan ?a daha çok çalışıp başarılı olma sözü verdiler. Veliler ise Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan?ın yapmış olduğu okul ziyaret ve denetimlerin karşısında büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti