Dün 9 ekmek sattım, birini kendim yedim

Dün 9 ekmek sattım, birini kendim yedim

EROĞLU, CUMHURİYET MEYDANINDAKİ ETKİNLİĞİN DÜKKÂNINI SİFTAHSIZ KAPATAN ESNAFLARA BÜYÜK HAKSIZLIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

EROĞLU, CUMHURİYET MEYDANINDAKİ ETKİNLİĞİN DÜKKÂNINI SİFTAHSIZ KAPATAN ESNAFLARA BÜYÜK HAKSIZLIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Dün 9 ekmek sattım, birini kendim yedim

Kırıkkale Pastacılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu Cumhuriyet Meydanında her türlü gıda satışı ve lokanta hizmeti verilmesine büyük tepki gösterdi. Eroğlu ekonomik sıkıntı içinde olan esnafların siftahsız dükkân kapatırken bu uygulama büyük haksızlık olduğunu söyledi Kendisinin de küçük bir işletmeci olduğunu belirten Eroğlu, ?Bugün 9 ekmek sattım birini kendim yedim? dedi

HAMSİ ŞÖLENİ BAHANE EDİLDİ

Geçtiğimiz gün Ankara´daki Rizeliler Derneği tarafından ?Hamsi Şöleni? diye açılan çadırlarda her türlü gıda ve lokanta hizmetinin verilmesi Kırıkkale´deki esnafların tepkisine yol açtı. Kendisi de küçük bir lokanta işletmecisi olan Kırıkkale Pastacılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu bu tür panayırların büyük metropol şehirlerde normal karşılanacağını ancak Kırıkkale gibi kendi yağında kendi kavrulan esnafların bulunduğu şehirlerde esnaflara büyük haksızlık olduğunu söyledi.

HER TÜRLÜ DENETİMDEN UZAK SAĞLIKSIZ

Yurdalan Eroğlu meydandaki stantlarda satılan tüm ürünlerin Kırıkkaleli esnaflarda da mevcut olduğunu üstelik fiyat konusunda da Kırıkkaleli esnaflardaki ürünlerin buraya göre daha ucuz olduğunu belirterek üstelik buranın hiçbir denetime tabi olmadığını belirtti. Fiş, fatura gibi herhangi bir satış belgesinin de verilmediğini iddia eden Eroğlu Kırıkkale esnafının zor şartlarda çalıştığını siftahsız kepenk kapattığını, bu durumun Kırıkkaleli esnaflara büyük haksızlık olduğunu söyledi.

DÖNER ASILI KALDI, PİDE HAMURU EKŞİDİ

Kırıkkaleli esnafların iki günden bu yana iş yapamadığını belirten Eroğlu ?Zaten ekonomik sıkıntı içinde olan benim esnafım siftahsız kepenk kapatırken, kira, sigorta vergi ödemekte büyük zorluklar çekerken Balık Şöleni bahane edilerek böylesi bir uygulama yapılması esnaflarımız için büyük haksızlık. İki günden bu yana ilgililerden hiçbir ses çıkmadı? dedi. Cumhuriyet Meydanın çevresindeki kimi dönercinin dönerinin satılmadığı için asılı kaldığını, kimi lokantanın da yaptığı yemeğin kaldığını belirten Eroğlu bu haksızlığın bir şekilde giderilmesi gerektiğini söyledi.



Abidin Emmi
11.02.2017 19:51:36
Evet yahu hiç bir maliyeci bir haftadır satış yapanlardan yada alanlardan fiş sormuyor nasıl iş bu.Maliyeciler birinden mi korkuyor

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü