Duman; İnanın! Birlikte Şampiyon Olacağız!”

Duman;  İnanın! Birlikte Şampiyon Olacağız!”

Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, kendi evimizde kaybettiğimiz 3 puan sonrası açıklamalarda bulundu. Duman, “Bir maçın sonucu, sezonun tamamını belirlemez. Biz, bu takımın potansiyeline ve gücüne sonsuz güveniyoruz” ded

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele veren Kırıkkale Futbol Kulübü, sezonun üçüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraş İstiklalspor’u konuk etti. Sezonun ilk mağlubiyetiyle tanışan kırmızı lacivertlilerde alınan yenilgi sonrası Kırıkkale FK Kulüp Başkanı Adnan Duman- Bugün evimizde yaşanan mağlubiyet, hepimizi üzdü. Ancak unutmayın ki, futbol inişli çıkışlı bir oyun” dedi.

Duman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bir maçın sonucu, sezonun tamamını belirlemez. Biz, bu takımın potansiyeline ve gücüne sonsuz güveniyoruz. Hocamız Ercümend Çoşkundere önderliğinde, her geçen gün daha da güçlenen bir ekibe sahibiz. Oyuncularımız, sahada canlarını ortaya koyarak mücadele ettiler. Bu azim ve kararlılık, bizi hedefimize ulaştıracak en büyük güç. Bu zorlu süreçte, yanımızda olan siz değerli taraftarlarımızın desteği, bizim için her şeyden önemli.”

“Sizin coşkulu tezahüratlarınız, oyuncularımıza güç verdi. Biz, birlikte büyük başarılara imza atacağız. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu mağlubiyet, bizi daha da güçlendirecek ve birbirimize daha da kenetleneceğiz. Unutmayın, biz Kırıkkaleliyiz ve asla pes etmeyiz! İnanın! Birlikte Şampiyon Olacağız!” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız