Dualarla uğurlandı

Dualarla uğurlandı

Şehit babasının mezarı başında yaşamına son veren eski sendikacı Özbek Karakuş´un cenazesi Nokta Camiinde kılınan namazın ardından Yeni Mahalle Mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. Karakuş´un cenaze namazını İlahiyat Fakültesi mezunu oğlu Kürşat K

SEVİLEN BİR KİŞYİGE SAHİPTİ

Türk Metal Sendikası´nda yaklaşık 14 yıl Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan ve Kırıkkale kamuoyunda sevilen bir kişiliğe sahip 65 yaşındaki Özbek Karakuş´un cenazesi dün Nokta Camiinde öğle vakti kılınan namazdan sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi.

 

CENAZE NAMAZINI OĞLU KILDIRDI

Özbek Karakuş´un cenaze namazını İlahiyat Fakültesi mezunu oğlu Kürşat Karakuş kıldırdı. Karakuş´un oğlu namazdan sonra dünya ve ahiret üzerine konuşma yaptı. Son derece üzgün görünen Kürşat Karakuş Babasından söz etti.

ÇOK SAYIDA KATILIM OLDU

Özbek Karakuş´un cenazesine ailesi, yakınları ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel, eski DYP Milletvekili Abdurrahman Ünlü, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kığzık eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi yöneticileriyle vatandaşlar katıldı. Cenazeye katılanlar, Karakuş´un ailesine taziyede bulundu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ