Din görevlilerinin görevi sadece namaz kıldırmak değil

Din görevlilerinin görevi sadece namaz kıldırmak değil

YAHŞİHAN´DA "SOSYAL" HAREKETLİLİK

Din görevlilerinin görevi sadece namaz kıldırmak değil

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, din görevlileriyle yapılan toplantıya katıldı. Kaymakam Özen din görevlilerinin de köy ihtiyar heyetinde önemli görevi olduğunu söyledi.

TÜM DİN GÖREVLİLERİ KATILDI

Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon´da düzenlenen toplantıya Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat Özen, Kaymakam Refiki Oltan Bayraktar, İlçe Müftüsü Arif Bayrak ve İlçede görevli tüm din görevlileri katıldı.

İMAMLAR VE KÖY İHTİYAR HEYETİ

Kaymakam A.Ferhat Özen, toplantıda yaptığı konuşmada, imamların köy ihtiyar heyetinin üyesi olduğunu hatırlatarak, köyle ilgili faaliyetlerde aktif rol almaları gerektiğini belirtti. Cami görevlerinin yanında cami dışı hizmetlerde de aktif olmalarını, görev bölgesindeki her türlü sorundan haberdar olmalarını ve çözüm için ilgili mercilerle temasa geçmelerini istedi. İlçe Kaymakamı Özen ?Kendinize güveniniz olsun. Bilgi ve becerilerinizi geliştirin. Çok okuyun, araştırın; elde ettiğiniz doğru bilgileri insanlarla paylaşın, insanların her türlü derdi ve sıkıntısıyla ilgilenin? dedi. Kaymakam Özen daha sonra köy ve bölge sorunları hakkında müzakerede bulunarak din görevlilerini dinledi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü