Devlet Hastanesi emin ellerde

Devlet Hastanesi emin ellerde

Kırıkkale Devlet Hastanesi ve Hacı Hidayet Doğruer Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi?nin güvenliği büyük takdir topluyor.

HERKES MEMNUN

Özel güvenlik şefi Yahya Temizkan?ın kontrollerinde güvenliği sağlanan hastanelerde vatandaşlar hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını söylüyorlar.   Gözlerini kırpmadan halkın ve çalışanların güvenliğin sağlayan Temizkan ve ekibinin çalışması, yönetim, doktorlar, personel ve hasta yakınlarının takdirini kazanıyor.  Hastane özel güvenlik hizmetleri uygulama açısından en güç alanlardan biri olduğunu ifade eden Temizkan,  ?Bizler, hasta, hastasını hastaneye getiren hasta yakını,  yatılı hastasını ziyarete gelen ziyaretçi, doktorlar ve tüm hastane personelinin güvenliğini korumakla mükellefiz.  Bizler  sağlık sektörü çalışanları ile hasta ihtiyaç ve beklentileri göz önüne alınıp, hasta yakınlarının psikolojisi düşünülüp, gerekli tedbirleri alarak hizmet vermekteyiz.?dedi.

ÖZEL EĞİTİM

Temizkan, ?Özel güvenlik ekibine ek olarak hastane girişleri ve çıkışları, acil servis, poliklinikler idari katlar ve koridorların 24 saat kameralar ile izlenip, kayıt altına alınması, bu teknolojik güvenlik sistemleri sayesinde hastanelerin çeşitli bölümlerinde oluşabilecek hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçların önlenmesi ve faillerinin yakalanması daha kolay bir şekilde sağlanmaktadır. Sağlık kuruluşunda görevlendirilen özel güvenlik görevlisi gerekli psikolojik değerlendirme, meslek içi eğitim ve bir dizi testten geçerek göreve başlamaktadır. Firmamıza özel hastane güvenliği oryantasyon uygulamaları ile bu şekilde risk ve tehlike karşısında hazır özel güvenlik görevlileri yetiştirilmektedir.? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü