Demir, şahsını tatmin etti

Demir, şahsını tatmin etti

CHP İl Başkanı Zıya Kavlak mükerrer üye kaydı ile ilgili açıklamalarına AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir?in AKP İl Başkanlığı düzeyinde değil kendi hissiyatlarını yansıtan açıklamalarla karşılık verdiğini söyledi. Kavlak ?Yönelttiğimiz sorulara AKP İl Baş

CHP İl Başkanı ve AK Parti İl Başkanı arasındaki üye kaydı kavgası büyüyor

Demir, şahsını tatmin etti

CHP İl Başkanı Zıya Kavlak mükerrer üye kaydı ile ilgili açıklamalarına AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir?in AKP İl Başkanlığı düzeyinde değil kendi hissiyatlarını yansıtan açıklamalarla karşılık verdiğini söyledi. Kavlak ?Yönelttiğimiz sorulara AKP İl Başkanlığı düzeyinde herhangi bir cevap verilmemiş şahsım ve partimiz hakkında korkunç ve sadece şahsını tatmin edecek açıklamalarda bulunulmuştur? dedi.

TÜM İLLERDE AYNI DURUM

Kavlak açıklamasında ?AKP İl Teşkilatının Siyasi Partiler Kanununa ve AKP Tüzüğüne aykırı olarak hayali ve hiçbir imzalı beyanname olmadan yapılmış olan haksız üye kayıtları konusunda kamuoyuna bilgi vermek ve Kırıkkaleli hemşerilerimizin bu tür haksız uygulamalar karşısında uyarma niteliğindedir. Fakat ne yazık ki  Türkiye genelinde CHP Yozgat İl başkanı, Rize Merkez İlçe Başkanı ve birçok yönetici ile Kırıkkale ilinde İl Başkanlığınca teyit edilen kişiler arasında CHP İl Başkan Yardımcısı Fatma Sert, İl Delegesi Mustafa TAŞKIN, A.İhsan Erşan, Muvaffak Erkanlı, Niyazi LEZGİ ve bir çok eski  partili arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu insanların kayıtlarının tarafımıza çıkarılarak verilmesi gerekmektedir. Bu partililerimizin ıslak imzalı beyannameleri ortaya çıkarılmadıkça ve iddialarımıza cevap verilmedikçe sorumluluk AKP İl Başkanlığındadır. İddialar bununla da kalmamakta toplu olarak çalışılan iş yerlerinde, Köylünün kredi başvurularında ve iş başvurularında bulunun bir çok kişiden imzasız girişlerde yapıldığına dair ciddi hukuksuzluklar da bulunmaktadır.?                      

ŞAHSIMA YÖNELİK AÇIKLAMALAR HAKSIZ

?Diğer şahsıma ilişkin haksız açıklamalarda şahsımı derinden üzmüştür.2000 yılından bu zamana kadar Kırıkkale Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmakta olup eşimde öğretmen olarak çalışmaktadır.02.04.2011 tarihinden yani İl Başkanlığımdan sonra edinimlerim 2005 model binek bir araç ve Ahılı köyünde ihtiyaç kredisi ile aldığım 2 parsel arsa bulunmaktadır. Her ikisinin toplamı AKP İl Başkanının yeni aldığı aracın ancak 1/5 i değerindedir. Bunların dışında İl Başkanlığımdan sonra edinilmiş her hangi mal varlığım da bulunmamaktadır. Sayın İl Başkanı herkesi kendisi ve çevresi gibi zannetmektedir.?



Anahtar Kelimeler: 0