Damak zevkine önem verenleri bekliyoruz

Damak zevkine önem verenleri bekliyoruz

Mert Pide ve Kebap Sarayı, müşterilerine farklı bir lezzet sunuyor. Çalılıöz Mahallesi Şehitler Okulu karşısına açılan Mert Pide ve Kebap Sarayı, kaliteli ev yemeklerini, pide ve kebapları uygun fiyata satıyor.

VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNULDU

Mert Pide ve Kebap Sarayı, Çalılıöz Mahallesi Şehitler Okulu karşısına açıldı. Açılış törenine MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninden sonra, lokantaya gelen misafirlere pide ikramında bulunuldu. Her şeyden önce malzemenin lezzetinin ön plana çıktığı lokantalarında yemekler müşterilerin damak tadına göre hazırlandığını belirten İşletme yetkilisi Hilmi Uzar,  Doğru malzemeye ulaşmak ve yerli malzemeyle dengeli lezzetler yakalamak adına sürekli değişen menüler hazırlandığını söyledi.

 

KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT

Tüm ekip olarak en lezzetli tabakları, keyifli, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerine sunmak için çalışacaklarını belirten Uzar,  Kırıkkale damak tadının uğrak yerlerinden Mert Pide ve Kebap Salonunun hizmet anlayışıyla kendini her geçen gün yenileyeceğini bildirdi. Perdelerden, masa örtülenine, masa örtülerinden servis tabaklarına kadar birçok şeyin son sistem olduğunu belirten Uzar, müşterilerine kalite hizmet vermenin önemli olduğunu ifade etti.  

 

KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ

Çalılıöz Mahallesi’nde hizmet verecek olan Mert Pide ve Kebap Salonu’nun kaliteye önem verdiğini bildiren Uzar,  farklı ve özel tatlar arayanlar için lokantalarının zengin mutfağıyla müşterilerini ağırlayacağını belirtti. Temizlik ve kaliteye önem veren işletme temizlik ve kalite ön sırada yer aldığını belirten Uyar,  damak lezzetine önem verenlerin lokantalarını tercih edeceğini kaydetti.

 

TOPLU YEMEK VERİLİR

Uyar, lokantalarında, pide ve kebap çeşitleri ile Kırıkkale halkına hizmet verdiklerini belirterek, “ Salata ve tatlı çeşitlerimiz ise sofralara renk katıyor. Bunun için tüm Kırıkkale halkını Mert Pide ve Kebap Sarayına bekliyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile tüm Kırıkkale halkına hizmet vermekten dolayı gurur duyuyoruz” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ