Çocuklara diş dersi

Çocuklara diş dersi

Yahşihan Kaymakamlığı İlçe Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Yahşihan'da İlkokullarda 1. Sınıflarında öğrenim gören öğrencilere Diş hekimi Özlem Çolak tarafından koruyucu amaçlı flor jel uygulaması, diş fırçalama yöntemleri görsel olarak anlatılıyor.

ÖĞRENCİLER DE DESTEK VERİYOR

Çocukların dişlerinin koruma altına alınması ve küçük yaşta fırçalama alışkanlığı kazanmalarını amaçlayan proje kapsamında Yahşihan’da bugüne kadar 154 öğrenciye flor jel uygulandı.

Diş çürümelerini önleyen ve diş yapısını kuvvetlendiren flor uygulaması çürüğe karşı direnç kazanılması açısından büyük önem taşıyor flor uygulamasıyla hem çocukların dişlerinin korunması hem de diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor.

Öğrencilere diş sağlığı bakımından neler yemeli neler yememeleri konusunda da genel bilgiler veriliyor. Öte yandan yapılan çalışmalara Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri de  destek veriyor.

 



1

Akaryakıta Bu Gece Büyük İndirim Geliyor

2

Türk Metal Sendikası “MESS’in Teklifi Kabul Edilemez”

3

Toplu İş Sözleşmesi Müzakerelerinde Anlaşma Sağlanamadı

4

Altundağ’dan MESS’e Çağrı: “Teklifinizi Bekliyoruz”

5

İndirim Alarmı! Akaryakıt Fiyatlarında Büyük Şok!

6

Kırıkkale’nin Vergi Rekortmeni Personel A.Ş.’ye TSO’dan Ödül

7

Motorine Büyük İndirim Geldi