Çobanın sır ölümü

Çobanın sır ölümü

Kırıkkale'nin Balışeyh'in Dikmen köyünde arife günü koyun otlatmaya giden ve bir daha dönmeyen iki çobandan biri ölü olarak bulundu. Diğer çoban ise kayıp. Kayıp çobanın köylüler ve jandarma tarafından her yerde aranıyor

KUZENİ İLE ÇIKMIŞTI

Dikmen Köyü`nde arazide koyun otlatırken kaybolan 2 amca çocuğundan 14 yaşındaki Furkan Doğan`ın av tüfeğiyle vurulmuş cesedi bulundu. İzine rastlanmayan 20 yaşındaki Murat Doğan`ı arama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi amca çocukları Furkan Doğan ile Murat Doğan, bayram arifesinde koyun otlatmak için araziye çıktıktan sonra akşam geri dönmedi. Haber verilmesi üzerine jandarmanın yaptığı aramada,  bayramın birinci günü Furkan Doğan`ın av tüfeği ile vurulmuş cesedi arazide bulundu. Birlikte olduğu Murat Doğan`ın ise izine rastlanmadı. 

JANDARMA HER YERDE ARIYOR

Adli Tıp Kurumundan alınan Furkan Doğan`ın cenazesi köyde defnedilirken, baba Cengiz Doğan oğlunun katillerinin bulunmasını istedi. Jandarmanın, kayıp Murat Doğan`ı arama çalışmaları ve olayla ilgili soruşturması sürüyor. Jandarma köyden bazı kişilerin ifadesine başvururken kayıp çoban köylüler ve jandarma tarafından her yerde aranıyor. Arazinin geniş bir alanı kapsaması arama çalışmasını güçleştiriyor. Köylüler diğer çobanında öldürülmüş olmasından endişe duyduklarını söylüyor.