Çiftçilerimizin hakkını koruyacağız

Çiftçilerimizin hakkını koruyacağız

TMO Kırıkkale Şube Müdürü Muharrem Belen, Toprak Mahsulleri Ofisi olarak bu yılda randevu sistemi ile çiftçilere kolaylık sağlayacaklarını söyledi. Önceden randevu alan çiftçilerin ürünü gün içinde alabileceğine belirten Belen bu sayede günlerce sıra bekl

ÇKS BİLGİLERİNİZİ GÜNCELETİN 
TMO Kırıkkale Şube Müdürü Muharrem Belen, hasat zamanının yaklaştığı şu günlerde TMO olarak çiftçilerin haklarını korudukları söyledi. Belen bu sene TMO?nun yine randevu sistemi ile çalışacağını ve çiftçilerin haklarının korunacağını bildirdi. Belen yaptığı açıklamanın devamında, ?Ürün teslim etmek için günlerce sırada bekleyen çiftçiler, randevu sistemiyle gün içerisinde ürünlerini teslim edebilecek. Yeni sistemle hem zamandan tasarruf sağlanacak, hem de yoğunluğun önüne geçilmiş olacak. TMO?nun randevulu sisteme geçti, çiftçilerin internet üzerinden veya ofise gelerek şahsen müracaatı ile de randevu alabilecekler.?
2013 yılı hububat alımlarının randevulu veya önceki yıllarda olduğu gibi randevusuz olarak yapılacağını, üreticilerin, randevu almadan önce il, ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri`nden ÇKS bilgilerini güncellemeleri gerektiğini bildiren Belen, üreticileri, en fazla ÇKS`deki üretim miktarı kadar randevu alabileceklerini. Pazar günleri randevulu veya randevusuz alım yapılmayacağını kaydettiler. Randevu alma işlemi gerçek kişiler için TC kimlik numarasıyla, tüzel kişiler için ise vergi numarası ile yapılacağını bildiren Belen, ?Randevu alma işlemi TMO alım fiyatı açıklandığı tarihte başlayacak.? dedi. 
Belen konuşmasının devamında, ?Tüm işyerleri için randevu alma işlemi TMO Şube Müdürlükleri ile Ajans Amirlikleri`nden veya www.randevu.tmo.gov.tr adresinden internet üzerinden yapılabilecek. Randevu alanlar, ürünlerini aynı günde, almayanlar ise önceden olduğu gibi sıraya girerek teslim edebilecek. Ürünün teslim edilmek istendiği tarihten en fazla 10 gün öncesinden itibaren randevu alınabilecek. Örneğin, ürününü 15 Haziran`da teslim etmek isteyenler 5 Haziran`dan itibaren 15 Haziran?a` kadar randevu alabilecekler. Randevu tarihinde ürün getirmeyenlere, getirmediği miktar için tekrar randevu verilmeyecek.?


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı