CHP, gazilere ve şehit yakınlarına sahip çıkıyor

CHP, gazilere ve şehit yakınlarına sahip çıkıyor

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, TBMM'de şehit yakınları ve gaziler için en çok önerge veren tek partinin CHP olduğunu söyledi. Önal Vatan için Can Verenler derneğini ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

ŞEHİTLER SADECE BİZİM DEĞİL HEPİMİZİN

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal ve Merkez ilçe Başkanı Mehmet Ünsal ile yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret etti. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılı nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette dernek başkanı Mümtaz Torunlu siyasilerin sadece seçim dönemlerinde kendilerini hatırladığını diğer günlerde hiçbir siyasetçinin bunu düşünmediğini söyledi. Torunlu “Bizi böyle günlerde değil normal günlerde de hatırlamalarını istiyoruz. Buralar bizim babamızın malı değil bu dernekler tüm milletimizin derneği, şahadet şerbetini içenler sadece bizim değil bu ülkenin için toprağa düştüler onun için gazi ve şehitlerimizin geride bıraktıklarını hep beraber sahip çıkmalıyız” dedi.

CHP BU İŞİN ÜSTÜNE GİDEN TEK PARTİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Önal ise öncelikle şehit yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunduğunu ifade etti. Önal dernek başkanı Torunlu’nun serzenişinin son derece haklı olduğunu belirterek CHP’nin bu konuda hassasiyetlerinin olduğunu söyledi. Parti olarak gaziler ile şehit yakınlarının daima yanlarında olma konusunda genel merkezinde talimatları olduğunu söyledi. Önal bu konuda Kırıkkale teşkilatı olarak ellerinden gelen hassasiyeti göstereceklerini belirterek Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mecliste gazi ve şehit yakınları için çok sayıda önerge veren tek parti olduğunu bildirdi. Önal “CHP Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza sahip çıkıyor, çıkmaya da devam edecek” dedi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ziyaretten sonra yöneticiler ve orada bulunan şehit yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.