Cevdet Yılmaz Fabrika Açılışını Gerçekleştirdi

Cevdet Yılmaz Fabrika Açılışını Gerçekleştirdi

Bugün Kırıkkale’ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kırıkkale Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra Aykal Demiryolu Yapım - Bakım - Onarım Fabrikasının açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Kırıkkale'ye gelerek ilimizdeki çalışmalara hakkında bilgi aldı. Kırıkkale Valiliği ziyaretinden sonra fabrika açılışını gerçekleştiren Yılmaz daha sonra Kalıpsan Savunma Sanayi Fabrikasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.  Kırıkkale Valiliği ve Aykal Demiryolu Yapım - Bakım - Onarım Fabrikasının açılışına Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı katıldı.

Firma sahibi Yılmaz Beykondu’nun açılış konuşmasının ardından programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Beyefendi, "Bugün Kırıkkale Kılıçlar’dan yerli ve milli üretim hamlemize güçlü bir katkıya birlikte şahitlik ediyoruz. Üretim, bir milletin kalkınmasının, refahının ve bağımsızlığının temel taşıdır. Orta Doğu'daki son gelişmeler, teknolojik bağımsızlığın önemini tüm dünyaya gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye, dijitalleşen dünyada pazar değil, yüksek teknoloji ve katma değer üreten bir ülke olma yolunda önemli kazanımlar elde etmektedir. Son yıllarda demiryolu alanında attığımız adımlar, Türkiye’nin ulaşım altyapısında büyük bir dönüşüm sağladı." dedi.

Konuşmanın ardından, Çin'de faaliyet gösteren CRRC Shandong firması ile lisanslı 600 adet yük vagonunun imalat ve montajını içeren işbirliği sözleşmesi imzalandı. Program, fabrikanın üretim alanlarının gezilmesiyle sona erdi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız