Çedesli gençler yıl sonu etkinliğinde buluştu

Çedesli gençler yıl sonu etkinliğinde buluştu

Kırıkkale İl Müftülüğünce ve İlçe müftülüklerince  Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında öğrencilere yönelik çeşitli faaliyetler düzenleniyor.

Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından (ÇEDES) Projesi" kapsamında  "Yıl Sonu Kültür Şenliği" programı düzenlendi.  Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile  Nur Camii konferans salonu ve fuaye alanında düzenlenen iki ayrı  programa,  İl Müftüsü Mustafa Topal, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, ÇEDES Kırıkkale İl Temsilcisi Nazmi Doğan, Gençlik koordinatörleri, Manevi danışmanlar,  Çedesli öğrenciler ve aileleri katıldı. Kur’anı kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasında konuşan  İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker  gençlik faaliyetleri ve ÇEDES projesi hakkında bilgiler sundu. 

 Akabinde konuşmalarını yapmak için kürsüye çıkan Müftü Topal,"Değerler eğitimi projesi, İstikbalimiz olan gençlerimizin topluma ve çevreye karşı daha sorumlu ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamak için önemli bir adımdır. Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak protokolü ile imzalanan projede  Kırıkkalemizde görev alan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. " dedi 

Kültür şenliği programında  değişik etkinlik masalarında   öğrenciler doyasıya eğlendi. Oyun masaları ile hint kınası ve ebru gibi çeşitli el sanatları branşlarına ait stantları ziyaret eden öğrenciler keyifli anlar yaşadı. 

İl Müftüsü Mustafa Topal etkinlik masalarını tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.  Programda gençler, halat çekme, mendil kapmaca, çuval yarışı gibi geleneksel oyunlar da  oynadı.  Çeşitli ikramların sunulduğu "Kültür Şenliği" programı çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız