Can, Tarlacı Ailesi´nin iftar konuğu oldu

Can, Tarlacı Ailesi´nin iftar konuğu oldu

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN, 3 ÇOCUK ANNESİ MUAZZEZ TARLACI´YI EVİNDE ZİYARET EDEREK İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Can, Tarlacı Ailesi´nin iftar konuğu oldu

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 3 çocuk annesi Muazzez Tarlacı´yı evinde ziyaret ederek iftar sofrasına konuk oldu.

AK PARTİ AİLESİNE TEŞEKKÜR

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ile birlikte eşi kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat etmiş 3 çocuk annesi Muazzez Tarlacı´yı evinde ziyaret ederek oruçlarını Tarlacı ailesinin evinde açtılar. Tarlacı Ailesi kendilerini ziyaret eden Milletvekili Ramazan Can ve beraberindekilerle sohbet etti. Can ve Ak Parti ailesini evlerinde ağırlamaktan memnun olan ev sahibi Muazzez Tarlacı,  Milletvekili Can ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş´a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

AİLENİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Aile mensupları ile sohbet eden Milletvekili Can, bu tür ziyaretlerin Ramazan ayının güzelliklerinden birisi olduğuna dikkat çekerek, ailenin dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Can, ?Ramazan ayının kendine has özellikleri ve güzellikleri var. Bizde bugün güzelliklerden birisini yaşıyoruz. Misafiri olduğumuz Tarlacı ailesi ve çocukları ile sohbet etme dertlerini dinleme fırsatımız oldu? şeklinde konuştu. Can, ziyaret sonunda aileye çeşitli hediyeler sunduktan sonra evden ayrıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü