Tarih: 29.08.2013 03:29

Çağrı Merkezi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kurada adı çıkanlar sevinirken, çıkmayanların aileleri ise `torpil var` diyerek alkışlı protestoda bulundu. Bu arada İş-Kur’un önünde bulunan eski Samsun Karayolu üzerinde kaza meydana geldi. Kazada motosiklet, bir araca arkadan çarptı. Çarpan motosiklet, çarptıktan sonra yere düşen motorunu çalıştırdı ve  yoluna devam etti.

İşletme Bölge Koordinatörü Burak Çoban, çekilişin noter huzurunda şeffaf yapıldığını belirterek, "Okuyan arkadaşlarımız ne listeyi biliyor, ne de listedeki kişileri tanıyor. Her şey objektif şekilde listede numaralar okundu. Mülakatımız üç aşamalı olduğu için kesinlikle torpil söz konusu olamaz. Başvuru yapan bin 200 kişi civarındaydı. Biz bir sıralama yapmak zorundayız. Bu da başarı sırası olacak." dedi

İş-Kur İl Müdür Vekili Zeki Arıkan, noter huzurunda düzenlenen kura çekimi öncesinde yaptığını belirterek,  İl Müdürlüğü ile Assistt İletişim Danışmanlık ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. arasında işbirliği kapsamında düzenlenen çağrı merkezi görevlisi için kurs düzenlenmesinin protokole bağlandığını söyledi.

Arıkan, kursu başarı ile bitirenler arasından en az yüzde 50`sinin istihdam edileceğini ve kurs döneminde ise kursiyerlere günlük 20 TL ödeme yapılacağını açıkladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —