Bu öğrenciler bir harika

Bu öğrenciler bir harika

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DÜNYA GENÇLİK TOPLULUĞU ?KÖY OKULU? PROJESİ KAPSAMINDA YAHŞİHAN İLÇESİNDE BİR OKULA BAKIM YAPTI

Bu öğrenciler bir harika

Kırıkkale Üniversitesi Dünya Gençlik Topluluğu ?Köy Okulu? projesi kapsamında Yahşihan İlçesi?nde bir okula bakım yaptı. 

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Üniversitesi Dünya Gençlik Topluluğu Başkanı Nurhan Şahin ve üyelerinden oluşan heyet, Yahşihan Kaymakamı Sayın Ferhat Özen?e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dünya Gençlik Topluluğu üyeleri yürüttükleri çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı A. Ferhat Özen?e bilgiler verdi.

BAŞARI DİLEĞİ

Kırıkkale Üniversitesi Dünya Gençlik Topluluğu Başkanı ve üyeleri ile bir süre görüşen Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

OKULU BOYADILAR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Üniversitesi Dünya Gençlik Topluluğuna bağlı öğrenciler ?Köy Okulu? projesi kapsamında gönüllü olarak Yahşihan Hacıbalı İlkokulu?nun bütün sınıf, koridor ve idari odalar dâhil plastik ve yağlı boya işleri, pencere ve kapılarında küçük onarım işlerini yaptılar ve mağdur öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladılar.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti