?Bu Tinercilere Kim DUR diyecek??

?Bu Tinercilere Kim DUR diyecek??

Kaletepe Mahallesi sakinleri madde bağımlısı gençler yüzünden sokaklara çıkamaz oldular. Mahalle sakinleri 975?nci sokak 24 numaralı müstakil evin arkasındaki boş alanda toplanan gençlerin kendilerini tehdit ettiklerini belirterek yetkililerden yardım ist

975 ve 981?inci sokak sakinleri toplumsal bir yaraya parmak basmak için böyle seslendiler:
?Bu Tinercilere Kim DUR diyecek??
Kaletepe Mahallesi sakinleri madde bağımlısı gençler yüzünden sokaklara çıkamaz oldular. Mahalle sakinleri 975?nci sokak 24 numaralı müstakil evin arkasındaki boş alanda toplanan gençlerin kendilerini tehdit ettiklerini belirterek yetkililerden yardım istediklerini söylediler. Sokak sakinleri polisin kendileri ile ilgilenmediğini ileri sürdüler.
BU GENÇLERE KİM DİR DİYECEK?
Sokak sakinleri tinerciler yüzünden dışarıya çıkamadıklarını ileri sürdüler. Sokak sakinleri ana caddeye göre biraz daha kuytu olan bölgeye toplanan gençlerin güpegündüz tiner çekip içki içtiklerini belirterek zaman, zaman çevredekilere de sataştıklarını ileri sürdüler. Evinin arkasında gençlerin kızlı erkekli toplanarak ellerindeki poşetlerle bir şeyler çektikten sonra uygunsuz davranış sergilediklerini bildiren Kiraz Akpınar artık kendi hayatından endişe duyduğunu söyledi. Birkaç defe gençlere müdahale ettiğini anlatan yaşlı kadın gençler tarafından tehdit edildiğini söyledi. Birkaç gün önce ise evinin ateşe verilmeye çalışıldığını belirten yaşlı kadın bu gençlere birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
POLİSİN İLGİLENMEDİĞİ İDDİASI 
Aynı sokakta ikamet eden diğer ev sahipleri de yaşlı kadını doğrularken hemen her gün bu alana gelen gençlerin çevreyi rahatsız etmeye devam ettiklerini belirterek polise zaman zaman haber verildiğini ancak polisin ilgilenmediğini de iddia ettiler. Gençler gittikten sonra sakağa bıraktıkları çakmak gazı tüplerinin ne işe yaradığını dahi bilmediklerini belirten Duran Gökbulut ile aynı sokakta oturan Dönüş Doğan da sokaktan gelip geçenlerinde bu gençler tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Yaşlı adam ve diğer mahalle sakinleri gençlerin sokağa bıraktıkları boş çakmak gazı tüplerini göstererek emniyetin burada önlem alasını istediler. Sokak sakinleri yoksa burada istenmeyen olayların yaşanacağını belirttiler.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü