Bu şarkı zafer şarkımız olacak

Bu şarkı zafer şarkımız olacak

Kırıkkale'nin mahalli sanatçılarından Ersoy Savaş, Taner Olgun ve Behsat Kürkçü Mustafa Pekdoğan'a özel seçim şarkısı yaptı. Yine Pekdoğan, yeniden Pekdoğan, en iyisi Pekdoğan” sözleriyle başlayan şarkı partililer tarafından beğenildi.

ÜST ÜSTE ÇALINDI
1999 seçimlerinde Ersoy Savaş’ın ‘En İyisi Pekdoğan’ şarkısıyla seçim çalışmalarını yürüten MHP Belediye Başkan’ı Mustafa Pekdoğan’a bu seçim içinde yeni bir şarkı yapıldı. Ersoy Savaş ve ve arkadaşları tarafından 2 haftada yazılan ve bestelenen “Yine Pekdoğan, yeniden Pekdoğan, en iyisi Pekdoğan şarkısı yeni versiyonuyla partililere tanıtıldı. Pekdoğan’ın da bulunduğunu tanıtım toplantısında şarkı partililerden tam not aldı.Partililerle birlikte şarkıyı dinleyen Pekdoğan, şarkının bu dönem kendilerine şans getireceğini söyledi. Şarkının Kırıkkale yöresiyle özdeşleştiğini belirten Pekdoğan, yeniden seçimi kazanarak halka hizmet etmek istediğini kaydetti.

ŞARKI ÇOK BEĞENİLDİ
Birlik ve beraberliklerinin asla bozulmayacağını belirten Pekdoğan, “Partimiz ve biz, kararlı ve dik durmayı, onurlu durmayı, bütün halkın yanında olmayı, halkın çıkarlarını savunmayı hayatımız boyunca unutmayacağız” dedi. ‘En İyisi Pekdoğan’ sloganlarının atılması üzerine ise Pekdoğan, “30 Mart akşamı bu şarkı bizim zafer şarkımız olacak” diye konuştu. Şarkının ardından büroda bulunan partililer ‘Bir daha, bir daha’ sloganları atarak şarkıyı bir kez daha çaldırdı. Şarkının bazı yerlerinde, “Hizmet için geliyor, yine Pekdoğan, tekrar Pekdoğan, yeniden Pekdoğan, en iyisi Pekdoğan’ nakaratı davul zurna ritimi ile özleşerek güzel bir şarkı oluşturdu. Şarkının içinde geçen, `Benzesin şehre, koca köyümüz `Dışdan gelen değil, kendi özümüz` sözü partililer tarafından ayakta alkışlandı. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız