?Bozkır İlleri? yayında

?Bozkır İlleri? yayında

İKİNCİ SAYI ÇIKTI...

?Bozkır İlleri? yayında

Kırıkkale´nin ilk kültür ve sanat dergisi ?Bozkır İlleri? dergisinin ikinci sayısı çıktı.

BÖLGESEL DERGİ

İlk sayısı geçtiğimiz ay yayınlanan Bozkır illeri Sanat ve Kültür Dergisinin ikinci sayısı çıktı. Merkezi Kırıkkale olarak yayın hayatına başlayan Dergi İç Anadolu illerindeki Kültürel Sanatsal faaliyetleri haber, yorum ve sanatsal analizlerle okuyucusuna aktarıyor. Yayınlandığı illerin gizli kalmış sanatsal ve kültürel eserlerini de araştırarak okuyucularına sunuyor.

TECRÜBELİ KADRO

Üç ayda bir yayınlanan ve Kırıkkale´nin ilk sanatsal dergisi olma özelliğine sahip Bozkır İlleri Sanat ve Kültür Dergisi tecrübeli bir ekip tarafından hazırlanıyor. Eski Kültür Müdürü Mehmet Ulubey Pehlivanlı´nın imtiyaz sahipliğinde Genel Müdürlüğü Hüseyin Ergin, Genel Yayın Müdürlüğünü ise Gazeteci Yazar Hasan Ulusoy, Haber Müdürlüğünü Gazeteci Yazar Murat Karadağ yürütüyor. Derginin Reklam Müdürlüğünü Ferhat Güneş, İdare Müdürlüğünü Muhammet Yeşilyurt, Hukuk Müşavirliğini ise Avukat Gökhan Şen yürütüyor.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bozkır illeri Dergisi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ulubey Pehlivanlı ile Genel Yayın Müdürü Hasan Ulusoy gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ´a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. U. Pehlivanlı ve Ulusoy geçmiş olsun temennisinde bulundu. Derginin ikinci sayısını Yazı işleri Müdürümüz Murat Karadağ´a takdim ederek önümüzdeki aylarda üçüncü sayının hazırlığına başlanacağını belirten Pehlivanlı derginin Kırıkkale´de kısa sürede tanındığını söyledi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı