BÖYLE OLUR ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BÖYLE OLUR ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kırıkkale Belediyesi, Dünya Çevre Haftasında farklı etkinliklere imza attı. Temizlik konusunda farkındalık oluşturmak adına, Başkan Ahmet Önal, kent merkezinde ki parklarda çöp topladı ve çevre temizliği etkinliğine katıldı.

ELLERİNDE ELDİVEN İLE ÇÖP TOPLADI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, belediye temizlik işleri personeli ve vatandaşların da eşlik ettiği çevre temizliği hususunda farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Ellerinde eldiven ve çöp torbaları ile birlikte kentin en işlek noktaları ve parklarda temizlik yapan Başkan Önal, gazetecilere yaptığı açıklamada çevre temizliğinin önemine değindi.

ÇEVRE TEMİZLİĞİNİN ÖNEMİNİ ANLATIYORUZ

Çevre temizliğinin önemini ve anlamını anlatmak bu konuda farkındalık oluşturmak için güzel bir etkinliğe imza attıklarını söyleyen Başkan Önal, “Belediye personelimiz, birim müdürlerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte evimiz Kırıkkale’de temizlik yapıyoruz. Caddelerimizi, sokaklarımızı, parklarımızı geziyoruz. Vatandaşlarımıza çevrenin önemini anlatıyor, gördüğümüz noksanlıklara müdahale ediyoruz. Epeyce gelişi güzel atılmış çöp topladık. Bunların içlerinde geri dönüşüme uygun olanlar var. Kırıkkale Belediyesi olarak geri dönüşüm ile ilgili önemli çalışmalarımız var” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE BEELDİYESİ'NDEN GERİ DÖNÜŞÜM HAMLESİ

Başkan Önal, " Kıymetli vatandaşlarımıza buradan seslenmek istiyorum, yaşadığımız kentin, yaşadığımız bölgenin temiz tutulması her şeyden önemli. Biz belediye olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz ama asıl görev vatandaşlarımıza düşüyor. Çevremizi temiz tutalım. Kırıkkale'yi daha yaşanabilir, daha temiz bir kent haline getirelim. Bu noktada bizler, ben belediye başkanı olarak ve müdür arkadaşlarımızla, vatandaşlarımızla, yurttaşlarımız personelimizle beraber bugün sahalardayız. Sahalarda olmaya devam edeceğiz. Gördüğümüz noktalarda kendimizle temizlik faaliyetinde bulunarak bir farkındalık yaratıp vatandaşlarımıza süreci katmak istiyoruz" dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız