Tarih: 29.05.2015 12:21

Biz konuşuyoruz, onlar yapıyor

Facebook Twitter Linked-in

MHP'Lİ HALİL ÖZTÜRK KIRIKKALE İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI'NDA KONUŞTU: HIRSIZLIK YAPMAYIN DİYORUZ, YAPIYORLAR. YOLSUZLUK YAPMAYIN DİYORUZ, YAPIYORLAR.”

Biz konuşuyoruz, onlar yapıyor

Delice, Sulakyurt ve Balışeyhli vatandaşların katılımı ile gerçekleşen Kırıkkale İçin Birlik ve Beraberlik Toplantısı'nda konuşan MHP'li aday Halil Öztürk'ün hedefinde AKP'nin, ‘Onlar konuşur, AK Parti yapar' sloganı vardı. Öztürk, Başkanlık sisteminden başka vaatleri yok. Neye güçleri yetmiyor da başkanlık sistemi istiyorlar?” diye sordu. 

YOĞUN KATILIM

Berkay Düğün Salonu'nda gerçekleşen ve İş Adamı Canpolat Pehlivanlı ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilli Aday adayı Şevket Özsoy'un tertip ettiği Kırıkkale İçin Birlik ve Beraberlik Toplantısı'na MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Kadın Kolları üyeleri, Delice, Sulakyurt ve Balışeyhli vatandaşlar katıldı. Toplantının açılışında Canpolat Pehlivanlı ve MHP aday adayı Av. Abdullah Öztürk selamlama konuşması yaptılar. Toplantıyı tertip eden bir diğer aday adayı Şevket Özsoy ise AKP'nin Kırıkkale'yi yok saydığını ifade ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

13 YILDIR YOK SAYILDIK

Kırıkkale 13 yıldır AKP tarafından yok sayıldı. Bölgemiz AKP'ye 13 yıldır destek verdi ama hizmet alamadı. Bu 13 yılda Kırıkkale her geçen yıl küçüldü. 10 bin göç verildi. MKE küçüldü. Boşbakan Beşir Atalay ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal MKE'nin, Kırıkkale'nin alın teri Milli Piyade Tüfeğini özel sektöre peşkeş çekti. Biz onlara gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz diyoruz. MHP ile seçilenler bu memlekete daima hizmet etti. Bundan sonra da edecek. Halil Öztürk'ü Ankara'ya göndermek için mücadele ediyoruz. Diğer partilerde bölgemiz temsil edilmiyor. Biz bu yok saymaya son vermeliyiz. Hedef Kırıkkale'de birinci parti olmak.”

100 BİN OY ALACAĞIZ

Özsoy'un ardından konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Merih Karayol ise, Tüm ilçeleri dolaştık. En büyük amacımız gönüllere girmekti. Geçen bir gazeteci arkadaş ‘Kırıkkale'deki en büyük eksiklik ne?' diye sordu. İşsizlik, MKE ve gelişmeyen bir iliz doğru ama Kırıkkale'nin en büyük eksikliği sevgidir. Biz bu sevgi açığını kapatacağız. Bana sorarsanız Halil Öztürk'ü Ankara'ya gönderdik. Ben çok umutluyum. 7 Haziran'da MHP Kırıkkale'den 100 bin oy alacak” şeklinde konuştu.

BİZ KONUŞTUKÇA ONLAR YAPIYOR

Daha sonra kürsüye gelen bir diğer MHP'li aday Halil Öztürk, iktidar partisinin 13 yıldır halkı yalanlarla oyaladığını belirterek, Bütün billboardlara yazmışlar, ‘Onlar konuşur, AKP yapar' diye. Doğru biz konuştukça onlar yapıyor. Biz hırsızlık yapmayın diyoruz, onlar yapıyor. Yetimin, fakirin, fukaranın hakkını yemeyin, yolsuzluk yapmayın diyoruz, onlar yapıyor. Bebek katili ile müzakere değil, mücadele edin diyoruz, onlar müzakere ediyor. Doğuda bir Kürt devletinin kurulması için her şeyi yapıyorlar. Ancak MHP olduğu sürece bunu yapamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti kurulurken milyonlarca şehit verildi. ‘Ne mutlu Türk'üm' diyen hiç kimse buna izin vermeyecektir” diye konuştu.

BAŞKANLIK SİSTEMİNİ NİÇİN İSTİYORSUNUZ?

Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmak için saha saha çalışıyorlar” diyerek konuşmasına devam eden Öztürk, AKP'nin bütün sözcüleri başkanlık sistemi yaygaracılığı yapıyor. AKP seçmene ne vaat ediyor? Birincisi yeni anayasa, ikincisi yeni Türkiye, üçüncüsü ise başkanlık sistemi. Başka bir şey duyan var mı? Başkanlık sistemi işsiz gence iş mi bulacak? Başkanlık sistemi sofralara ekmek mi getirecek? 13 yıldır tek başına iktidar olmuşsun, en küçük devlet memurundan, en üst memurlara kadar hepsi senin emrine bakıyor. Neye gücün yetmiyor da başkanlık sistemini getirmek istiyorsunuz. Yenili Köyü'ne yol yapmaya gücünüz yetmiyor da, bunun için mi başkanlık sistemini istiyorsunuz. Delice'de tuz çıkaracaksınız da başkanlık sistemini bunun için mi istiyorsunuz?” şeklinde konuştu.

‘SEÇİMDEN SONRA' SÖZÜ VERİYORLAR

Öztürk konuşmasının devamında şunları söyledi: Şimdi gittikleri her yerde vatandaşın sıkıntısına, derdine , ‘Seçimden sonra' sözü veriyorlar. Bütün politikaları halkı kandırmaya yönelik. Çıraklık dediler oy verdik, çıkıp, ‘Çıraklık dönemiydi, eksikliklerimiz olabilir, kalfalık dönemine geçiyoruz oy verin' dediler verdiniz. Kalfalık döneminde bir şey yapmadılar bu kez de, ‘Ustalık dönemi için oy verin' dediler. Ustalık döneminde ise evlerinde milyonlarca dolar para çıktı. 1 değil, 5 para sayma makinası çıktı. İşte bunları milletimiz unutmayacak ve affetmeyecek.”

KIRIKKALE YETİM VE ÖKSÜZ BIRAKILDI

Kırıkkale yetim ve öksüz bırakıldı. Bu makus talihi yeneceğiz inşallah. Şuan AKP 1, MHP 1, CHP ise vekil çıkaramıyor. Üçüncü vekillik için Ramazan Can ve benim aramda bir yarış var. Milletimiz ya 2 dönem üst üste vekillik yapmış ve bu dönemde Kırıkkale'yi sahipsiz bırakmış AKP'nin avukatı Ramazan Can'a oy verecek, ya da milletin avukatı, halkın avukatı Halil Öztürk'e oy verecek. Para babalarının uşağı değil, halkın emrinde olan vekiller olacağız. Sizleri 7 Haziran'da sandığa gitmeye ve sandıkta hesap sormaya davet ediyorum.”

PANİK HALİNDELER

Son olarak kürsüye gelen bir diğer MHP'li aday Seyit Ahmet Göçer ise iktidar milletvekillerinin panik halinde olduğunu söyleyerek, Baskı ile yalan ile oy toplamaya çalışıyorlar. Biz milletimize güveniyoruz. Çaldıklarını onların kafalarına çalacaklar. Kırıkkale'miz 10 bin, 10 bin göç veriyor. 20 bin vatandaş yoksul kalmış devletten yardım alıyor. Bir bakın AKP'li vekillerin yanında parayı pulu sevenler geziyor. Bizim yanımızda ise vatanını, milletini sevenleri görürsünüz. Kısa zaman kaldı. 7 Haziran'a kadar her biriniz 10 evi ziyaret etseniz MHP Kırıkkale'de binlerce oy farklı birinci parti olur” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —