Bizim insanımız çok kıymetlidir

Bizim insanımız çok kıymetlidir

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, ÜLKEMİZİN BU DÖNEMİ HIZLI BİR ŞEKİLDE ATLATACAĞINI SÖYLEDİ

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, ÜLKEMİZİN BU DÖNEMİ HIZLI BİR ŞEKİLDE ATLATACAĞINI SÖYLEDİ

Bizim insanımız çok kıymetlidir

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini, önemli olanın bu süreci hızlı bir şekilde atlatmak olduğunu söyledi Vali Haktankaçmaz, ?Geçmişe baktığımızda bu millet atlatamaz denilen zor dönemleri hızlı bir şekilde atlattığını görüyoruz? dedi.

VALİNİN BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI

Kırıkkale İnsan Hakları Kurulu toplantısı yapıldı. Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, parti temsilcileri,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile diğer yetkililer katıldı.

ÜLKEMİZ ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Toplantının açılışında konuşan Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, ?Ülkemiz gerçekten de zor bir dönemden geçiyor. Önemli olan bu dönemi çok hızlı bir şekilde atlatmak. Geçmişe baktığımızda bu millet atlatamaz denilen zor dönemleri hızlı bir şekilde atlattığını görüyoruz. Bu bakımdan İnsan Hakları Kurulunun yaptığı çalışmalar oldukça önemli. İnsan hakları bizim vatandaşımıza lazım. Bizim vatandaşımız bu ülkenin vatandaşı olduğu için kıymetlidir? dedi.  

EKSİKLER VARDIR, ÖNEMLİ OLAN GİDERMEKTİR

İnsan hakları konusunda vatandaşlara gerekli güvenliğin sağlanması gerektiğini belirten Vali Haktankaçmaz, ?Muhakkak her ülkenin olduğu gibi bizim de eksiklerimiz var. Ama önemli olan eksikleri zaman içerisinde çözmek gerekir. Okullarımızda insan haklarıyla ilgili çeşitli eğitimler verilmeye başlandı. Kamu görevlilerine ve kolluk kuvvetlerine çeşitli eğitimler veriliyor. Bunlar çok önemli çalışmalar. Özellikle 15 Temmuz gecesi parti ayırımı gözetmeksizin hep birlikte ortak bir tepki gösterildi? şeklinde konuştu.  

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Tüm bu gelişmeler içinde sağduyulu ve soğukkanlı davranıldığını ifade eden Haktankaçmaz, ?Bu anlamda tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Millet olmanın en güzel örneği sergilendi. Görüş ayrılıklarımız, farklı düşüncelerimiz olsa dahi, bu zor zamanlarda ortak hareket etmek millet olmanın en güzel tarafıdır. Ben bu vesileyle herkese teşekkür ediyorum? şeklinde ifadelere yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ