BİZ BİR AİLEYİZ

BİZ BİR AİLEYİZ

Bir Fidan Bin Umut Derneği yöneticileri Vatan İçin Can Verenler Derneği?ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Emine Sevinç, şehit ailelerinin birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ve hüzünleri paylaştıklarını ifade etti. Sevinç hep birlikte bir aile ol

ONUR DUYDUK

Son günlerde terörün arttığını belirten Dernek Başkanı Emine Sevinç, ?Kırıkkale olarak bu acıyı yaşadığımız bu günlerde derneğimize üye olan olmayan tüm şehit ailelerini anladığımızı ve onlarla birlikte olduğumuzu göstermek için yapmış olduğumuz bu ziyaretten onur duyduk? dedi.

 

YANINIZDAYIZ

Sevinç ?Şehit ailelerimizi tek tek evinde ziyaret etmek, yapılabilecek her konuda yanlarında olduklarını göstermek, şehit çocukları ile çeşitli sosyal aktivitelerde birlikte olmak gibi projelerimizi Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanımız Mümtaz Torunlu ile birlikte yapmak istiyoruz. Dernek üyelerimiz ile birlikte bu ziyaretimiz sizinle bir olduğumuzu ve yanınızda olduğumuzu göstermeyi amaçlamaktadır?

 

TAKDİR İLE İZLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ?Bir Fidan Bin Umut Derneğinin yapmış olduğu faaliyetleri takdir ederek yakından izliyoruz. Böyle güzel faaliyetlere imza atan bir derneğin bizleri ziyaret etmesi bizleri sevindirdi. Bu acılı günlerimizde desteğinizi görmek bizi mutlu etti, inşallah bundan böyle sayın başkanın dediği gibi ortak projelere imza atarak kalpleri yaralı ailelerimize birlikte hizmet ederiz? dedi. Daha sonra destek amaçlı olarak Bir Fidan Bin Umut Derneği üyeleri Vatan İçin Can Verenler Derneği üyelik formunu doldurarak fahri üye oldular.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ