Bir günde üç miting

Bir günde üç miting

AK PARTİ MAHALLELERE ÇIKARMA YAPIYOR

Bir günde üç miting

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve milletvekili adayları Bahçelievler, Yuva ve Bağlarbaşı mahallelerinde düzenledikleri mini mitinglerle bir güne üç miting sığdırdılar.

BÜYÜK DEĞİŞİM YAPILDI

Seçim çalışmalarına soluk almadan devam eden Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili adayları Bahçelievler, Yuva ve Bağlarbaşı mahallelerinde mitinglere katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler. Düzenlenen mitinglerde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale 'de de eğitim ve sağlık alanında büyük değişim yapıldı. Hastanelerimiz beş yıldızlı konforunda ayrım olmadan istediğimiz eczaneden istediğimiz hastane tedavi oluyoruz. 2002'den önce başörtülü kızlarımız okullara alınmazken şimdi ayrım yapılmadan herkes özgür iradesiyle okullara ve resmi kurumlara girebiliyor” dedi. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Eğitim alanında büyük değişikler yapıldığını belirten Akçay, Yeni Türkiye'de masaların üzerinde kitaplar devlet bedava veriyor. Üniversite kapıların başörtüsü sorunu ortadan kalktı. Bunları çok seyrettik ama bugün yeni Türkiye'de başı kapalı bacılarımız rahatça eğitimini alıyor.  Çocuklarımızı camiye gönderemezdik ama bugün devlet okullarda Kur'an öğretiyor. Peygamber efendimizin hayatı öğretiliyor. Bu saydıklarımız sadece bazıları. Sizler Ak Partiye her sefer oy verdiniz, başbakanımız ve tüm adaylarımız gece, gündüz çalışıyor” şeklinde konuştu.

ESKİ GÜNLERE DÖNMEMENİN SEÇİMİ

Hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyen Abdullah Öztürk, Allah rızası için ak kadrolarda hizmet etmek için aday olarak sizlerin hizmet etmek için çalışacağım. 2002 önce ülke çok karışıktı hayat pahalılığı vardı. Yarın ne olacağını bilemediğimi günler vardı.  Mazot 1,50 TL, asgari ücreti 5 bin lira vereceğim diyorlar dışarıdan bunları demek çok kolay. Ak Parti ile sofralarımıza bereket geldi. Fakir, zengin ayrımı kalmadı. Bende sizin evladınız için hayırlı hizmet etmek istiyorum. Bu seçim çok önemli eski günlere gitmemek için önemli bir seçim” diye konuştu.

BU KADRO HİZMET KADROSU

Hükümete ciddi sevgi seli olduğunu söyleyen Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, Cuma günü çeşitli açılışlar var hepimizin duası ile Nur cami açılacak. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.  Hep birlikte bizi meclise gönderin hep birlikte sizlere hizmet edelim bizler Kırıkkale'ye hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz çocuklarımız yapılacak hizmetlerle daha da rahat edecek. Bıçak parası günlerini hatırlayın bu alınana mesafeler daha da iyi olacak. Bunlar sizlerin değerli oyları ile oluyor, ben her kesimin sorunlarını bilen biriyim bu kadro hizmet kadrosu” dedi.

DESTEĞİNİZLE HİZMETLER DEVAM EDECEK

Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise Kırıkkale'ye altın çağı yaşatan Ak Parti hükümeti ile Nur Cami açılışı yapılacak. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum cennet anneler ayağının altındadır. Her günümüz böyle güzel olsun hep birlikte hayırlı hizmet yapabilmek için bu yola çıktık. Ülkemizin sınırlarının dışına bile hizmet eden ülke olduk. Sizlerin sayesinde artık minnet eden ülke değiliz.  Sizlerden aldığımız güçle bizde hizmet edeceğiz” ifadelerini kulandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız