Birebir ziyaret

Birebir ziyaret

Milli Eğitim Müdürlüğü projeleri arasında yer alan ?Öğrenci Koçluğu? projesi tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Kırıkkale Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 12 Resim Sınıfı öğrencisi Gülizar Pekgöz?ün evine, ziyarette bulunuldu.

DERS ÇALIŞIRKEN DİKKAT ET

?Öğrenci Koçluğu? projesi kapmasında düzenlenen ziyarete Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Proje İl koordinatörü Ömer Akay, Kırıkkale Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Mesut Kuplay, okul koordinatörü Rabia Pekmezci, öğrenci koçu İlknur Aslan ve resim öğretmeni Selçuk Aslan katıldı. Vali Yardımcısı Karacaev, öğrencinin genel durumu hakkında öğretmenlerinden genel bilgi aldı ve öğrenciye ders çalışırken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

 

BÜYÜK KATSINI VAR

Her şeyden önce iyi bir insan olmanın önemini anlatan Karacaev, ailelerin ellerinden geldiği nispette çocuklarına yardım etmeleri gerektiğinin altını çizdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ise ilin eğitimdeki başarısını artırmada katkısı olan bu projenin uygulanmasında öğrencilerin ziyaret edilmesi, veliler ile birebir görüşülmesinin büyük katkı sağladığını vurguladı. Öğrenci velisi ziyarete gelen heyete ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti