Bir kez bile mahkemeye gitmedim

Bir kez bile mahkemeye gitmedim

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, 5 yıllık başkanlık döneminde bir kez bile Emniyette ifade vermediğini, hakim karşısına çıkmadığını söyledi. Mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın 8 adet davasının devam ettiğini belirten Pekdoğan, ha

CELAL BAYAR PARKI İÇLER ACISI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.  Pekdoğan, kentin emekli şehri olduğunu ve emeklilerin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi. Belediye’nin emeklilere karşı hiçbir proje ve çalışma üretmediğini belirten Pekdoğan, emeklilerle ilgili önemli projelerinin olduğunu bildirdi.5 yıllık başkanlık döneminde önemli çalışmalar yaptığını belirten Pekdoğan, emeklilerin vakitlerini geçirmesi için Celal Bayar Parkını yeniden düzenlediklerini ve şu an ki parkın durumunun içler acısı olduğunu söyledi.

 

BAŞKANLIK YAPMAYACAKSIN

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın usulsüzlük ve yolsuzluk davalarının sürdüğünü belirten Pekdoğan, yetimin, garibin hakkını yiyen zihniyetlerden 30 Mart’ta hesap soracaklarını ifade etti.

Su Arıtma Tesisi üzerinden Milyonlarca liranın buharlandığını belirten Pekdoğan, buna rağmen belediyenin yaklaşık 500 Milyon TL borcu olduğunu ve her ay bir fiil 5 Milyon TL borç yaptığını kaydetti. Pekdoğan, Kırıkkale Belediyesi’nin ayda faizsiz 5 Milyon TL borç yaptığını açıkladı.  Kendi döneminde işçilerin ve memurların maaşlarının gününde ödendiğini belirten Pekdoğan, mevcut Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı eleştirerek, “Toplamda 600 işçi ve memurun maaşlarını ödeyemiyorsan, başkanlık yapmayacaksın” dedi.

 

60 AY BİR FİİL MAAŞ ÖDEDİK

Pekdoğan, belediyenin işçi ve memura maaşlarını ödememesini sert bir dille eleştirdi. Belediye Başkanlığı döneminde 60 ay boyunca bir fiil maaşları ödediklerini belirten Pekdoğan, işçiye ve memura maaşlarının verilmesinin belediyenin temel görevi olduğunu söyledi. Göreve geldiği 1999 yılında da belediyenin geçmiş döneme ait borçların olduğunu belirten Pekdoğan, 3 ayda bu borçların tamamını ödediklerini söyledi. İşçi ve memurun önceki alacaklarını, nemalarını ve ikramiyelerini tek kalemde ödediklerini belirten Pekdoğan, o dönem ki işçi ve memurların haklarını koruduğunu bildirdi.

 

TEVECCÜHLERDEN MEMNUNUZ

Seçim bürosuna günde yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 10 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, bir olalım, birlik olalım, diri olalım diyerek herkesi MHP altında çalışmaya davet etti.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız