Bir de gol atabilsek bu iş olacak

Bir de gol atabilsek bu iş olacak

75 DAKİKA KOŞAN VE FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIM, VERİLMEYEN 2 NET PENALTI, KAÇAN GOLLER? VE SONUÇ: 71 KIRIKKALESPOR: 0-TİRE 1922 SPOR: 0

75 DAKİKA KOŞAN VE FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIM, VERİLMEYEN 2 NET PENALTI, KAÇAN GOLLER? VE SONUÇ: 71 KIRIKKALESPOR: 0-TİRE 1922 SPOR: 0

Bir de gol atabilsek bu iş olacak

Ligin 8´inci haftasında Tire 1922 Spor ile Fikret Karabudak Stadyumunda karşılaşan 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz 71 Kırıkkalespor, baştan sona üstün oynadığı maçta gol fırsatlarını değerlendiremeyince 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla grupta 17. Sıraya yerleşen 71 Kırıkkalespor´da bir yandan taraftarın sabırsızlığı artarken, diğer yandan Teknik Direktör Alaettin Çiçek, sezon başından beri yönetim krizi yaşayan takımdaki eksiklikleri gidermeye çalışıyor.

Maçın başlama vuruşunu yapan Tire 1922 Spor, daha maçın ilk saniyelerinde yaptığı atakla kalemizde gol tehlikesi yaratırken, bu ilk şok çabuk atlatıldı. İlk dakikaları karşılıklı ataklarla geçen maçta 6. Dakikada Tire 1992 Spor´dan Gökhan´ın soldan vurduğu sert şutu kalecimiz Erhan son anda kornere çeldi.

Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında bu kez 71 Kırıkkalespor´un başarılı oyuncusu Ömer, orta sahadan kendi sürdüğü topla sağ kanattan hızlı bir atak geliştirdi. Tam ceza sahasına girerken yaptığı ortada topa ayağını uzatan Serdar´ın bu dokunuşu az farkla auta çıktı.

25. dakikada gelen güzel ortaya oyuncumuz Şükrü kafasını uzattığı anda Tire 1922 Sporlu bir oyuncunun tehlikeli bir şekilde kalkan ayağıyla yerde kaldı. Rakip kalenin hemen önünde meydana gelen bu pozisyonda hakem devam kararı verdi.

Bu dakikadan sonra saha hâkimiyetini tamamen ele geçiren 71 Kırıkkalespor´da günün başarılı isimlerinden Veysi´nin 26. Dakikadaki düzgün şutunu Tireli kaleci kornere çeldi. Art ardına gelen Kırıkkalespor atakları sonuç vermeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda da atak ve istekli oynayan taraf yine 71 Kırıkkalespor oldu. 50. Dakikada Utku´nun düzgün şutunu Tire kalecisi Ömer kornere çelerken, 56. Dakikada Serdar´ın orta sahadan kendi getirdiği topla yaptığı atakta Serdar´ın şutunu Tire 1922 Sporlu futbolcu koluyla çeldi. Ancak, Orta Hakem Yalçın Taşkınfurat 71 Kırıkkalespor adına ikinci kez bariz bir penaltıyı vermedi.

Oyunun sonlarına doğru zaman zaman gerilen maçta gol sesi çıkmayınca taraflar 0-0 beraberlikle soyunma odalarına döndüler.

Maç boyunca çok fazla sesleri çıkmayan taraftar gruplarından bazıları maç sonunda yönetim aleyhinde tezahüratlara başlayınca bazı yöneticilerle taraftarlar arasında sözlü tartışma çıktı. Birkaç haftadır sakatlığı sebebiyle oynamayan ve maçı tribünden izleyen Takım Kaptanı Uğur Kütük´ün de dâhil olduğu tartışmalara müdahale eden emniyet kuvvetleri seyircileri saha dışına çıkardı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ