Bir baba bunu nasıl yapar?

Bir baba bunu nasıl yapar?

8 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK YARALADIĞI ÖZ KIZINI SU DOLU LEĞENDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

8 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK YARALADIĞI ÖZ KIZINI SU DOLU LEĞENDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Bir baba bunu nasıl yapar?

Kırıkkale´de kızıyla tartıştıktan sonra cinnet getiren babanın, 8 yerinden bıçaklayarak yaraladığı 16 yaşındaki öz kızını su dolu leğende boğarak öldürdüğü ileri sürüldü. Zanlı baba gözaltına alındı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE OLAN OLDU

Edinilen bilgilere göre korkunç cinayet Etiler Mahallesi 1188. Sokak´ta Sinan T´ye ait evde yaşandı. 44 yaşındaki Sinan T ile kızı 16 yaşındaki Beyza T. sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren baba Sinan T., kızını çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra plastik leğen içerisine koyduğu suya yaralı kızın kafasını bastırarak boğdu.

ZANLI BABA POLİSE TESLİM OLDU

Evdeki tartışma sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Beyza T.´nin öldüğünü belirledi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından polise teslim olan baba Sinan T.´nin ifadesinde namusu için kızını öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Sinan T.´nin bir işitme engelliler okulunda aşçı olarak çalıştığını söyleyen komşuları, "Çok sakin ve iyi niyetli, karıncayı bile incitmeyecek bir insandı" diyerek yaşanan olaya inanamadıklarını söylediler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama