BİMAŞ´tan müşterilerine aşure ikramı

BİMAŞ´tan müşterilerine aşure ikramı

ETKİNLİKLERİNE YENİSİNİ EKLEDİ

BİMAŞ´tan müşterilerine aşure ikramı

Gıda sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan BİMAŞ AVM, müşterilerine aşure dağıttı.

ETKİNLİKLERİNE YENİSİNİ EKLEDİ

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde 1982 yılından günümüze kadar faaliyet gösteren BİMAŞ AVM, etkinliklerine yenisini ekledi. Bin kişilik aşure yapan BİMAŞ AVM, farklılığını bir kez daha gösterdi. BİMAŞ AVM Şirketi Genel Müdürü Erol Ayan, Muharrem Ayı´nın, Allah´ın rahmetine ermenin önemli bir fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

BEREKET VE FEYZ

Muharrem ayında, ilahi bereketin ve feyzin, ihsan ile keremin coşarak bollaştığını ifade eden Ayan, "Bu kutsal ayda, Bahşılı´da zaten var olan kardeşlik ve dostluğun daha da geliştirilmesi adına aşure etkinliğini düzenledik. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, paylaşmayı bu sayede daha iyi anlıyoruz. Bin kişilik aşure hazırlayarak müşterilerimize dağıttık.?dedi.

MUTLU EDİYOR 

Ayan, "Amacımız ülkemizde sevgi ve kardeşliğin her zaman ön planda tutulmasıdır. Biz de bu önemli günde vatandaşlarımızı aşure dağıtarak bir araya topladık ve günün anlamını hatırlattık. Aldığımız olumlu tepkiler de bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. Aşureyi yiyen vatandaşlar, BİMAŞ´a teşekkür ederek, bu günü hatırlamalarının anlamlı olduğunu söylediler.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı