Belediye Personeline kurumsal eğitim

Belediye Personeline kurumsal eğitim

Kırıkkale Belediyesinde personel eğitimine yönelik çalışmalar başladı. İlk olarak Zabıta personeline ilimizde görev yapan bir danışmanlık firması tarafından eğitim verildi.

 

BEDEN DİLİ KULLANIMI

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır personel eğitiminin tüm birimlere yayılacağını ve Belediye personelinin kendi alanında donanımını ve gelişimini artıracağını kaydetti.Kırıkkale Belediye Meclis salonunda Zabıta personeline insan ilişkileri, çözüm odaklı iletişim araçları ve beden dilini kullanma konusunda eğitim verildi. Kırıkkale’de faaliyet gösteren Gri Koçluk ve Danışmanlık firması tarafından verilen eğitime tüm Zabıta personeli katıldı. Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır Zabıta personeline yönelik eğitim seminerinin diğer birimlere de uygulanacağını söyledi.

 

ÖNEM VERİYORUZ
Konu hakkında açıklama da bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ‘Personel eğitimine ciddi önem veriyoruz. Personelimizin kendi görev alanında ve insan ilişkilerinde donanımını ve gelişimini artırmak için eğitimlerimize ağırlık vereceğiz. Tüm birimlerimizde eğitimlerimiz devam edecek’ dedi. İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü koordinesinde çalışmaların süreceğini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır bu tür eğitimler sayesinde Belediyenin kurumsal yapısının da güçleneceğini ifade etti.



1

Kırıkkale Belediyesi’nden Temizlikte Örnek Hizmet

2

19 Mayıs Coşkusu Dinek Dağı'nda Devam Etti

3

GENÇ İŞÇİLER 2. BÜYÜK KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANDI

4

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

5

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

6

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

7

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI