Belediye, kar mücadelesinde halkın takdirini kazanıyor

Belediye, kar mücadelesinde halkın takdirini kazanıyor

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrimizde yağan yoğun kar yağışının ardından çalışmalara başlayan Belediye sabahtan itibaren cadde ve yolların açılmasını sağladı.

ÇALIŞMALAR SABAHA KADAR SÜRDÜ

Önceki gün gece geç saatlerde başlayan kar yağışı ile birlikte 24 saat hazır vaziyette bekleyen Belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ederek yolların ve caddelerin temizlenmesini sağladı. Bu kapsamda tuzlama, yol açma ve solüsyon çalışmaları şehrin merkezi yerleri başta olmak üzere mahalle, sokak ve caddelerde sürdürülüyor. Özellikle vatandaşlarımızın sık kullandığı yürüyüş alanları solüsyon maddesi ile eritilerek açılımı sağlanıyor.

ANA ARTERLER ÖNCELİKLİ TEMİZLENDİ

Kırıkkale Belediyesi ekipleri aynı zamanda, şehrin ana arterlerinde yol açma ve tuzlama makineleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve vatandaşlarımızın yol güvenliğini sağlamak maksadıyla yürütülen kar temizlik çalışmaları, Belediye ekiplerinin iş birliği ile birlikte sağlanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’da çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkili birimlerden bilgi aldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü