Beklentileri iyi bir şekilde karşılayın

Beklentileri iyi bir şekilde karşılayın

Vali Ali Kolat, insanların beklentilerine iyi bir şekilde karşılık verilmesi gerektiğini söyledi. Bu anlamda yapılan kursların önemli olduğunu belirten Kolat, kamu kurumlarında çalışan memurların bu kurslara katılmasının ikili ilişkilerde önemli olduğunu

ETKİN YÖNETİCİLİK, İLETİŞİM TEKNİKLERİ VE KRİZ YÖNETİMİ

Vali Kolat, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ahiler Kalkınma Ajansına sunulan ve ajans tarafından kabul edilen, "Etkin Yöneticilik, İletişim Teknikleri ve Kriz Yönetimi" eğitim projesinin kapanış töreninde yaptığı konuşmada, Emniyet Genel Müdürlüğü`nün hizmet içi anlamında çok güzel çalışmalar yürüttüğünü belirterek, her yıl ortalama 100 bine yakın polis ve amir sınıfındaki personelin çeşitli branşlarda eğitime tabi tutulduğunu kaydetti. Bu tür eğitimlerin kişilerin yöneticilik hayatında son derece önemli bilgiler olduğunu ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

PROJELERE DESTEK VERİYORUZ

?Öğrenilmesi gereken ve olması gereken hususlardır. Kalkınma Ajansları`nın teknik destek anlamında bu tür projelere desteği de var. Bu projenin devamı gelir. Elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İletişim çok önemlidir. Yani yaklaşılamayan, kendisine bir şey sorulamayan, danışılamayan pozisyonunda kesinlikle olmamamız lazım. Burnundan kıl aldırmayan, yanından geçilmeyen amir tipi artık çok çok gerilerde kalmıştır. Artık günümüzde ciddi manada bir değişim sürecini hep birlikte yaşıyoruz. Artık insanımız hakkını aramasını biliyor. Kanun yollarını biliyor. Bilgili, kültürü belli seviyeye gelmiş insanımız var.?

İNSANLARIN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERMEMİZ GEREKİYOR

?Bunlarda haklı olarak kendilerine nasıl davranılması gerektiğini, nasıl iletişime geçilmesini biliyorlar. Biz de kendimizi o yönde hazırlamamız gerekiyor. İnsanımızın beklentilerine cevap vermemiz gerekiyor. Bu anlamda bu kurslar son derece önemli. Tavır ve davranışlarınıza, hareketlerinize, vatandaşlarla ilişkilerimize dikkat etmemiz, bunlar çok önemlidir. Bir emniyet görevlisinin yoldan geçen bir çocuğu sevmesi, bir yaşlının elinden tutup yolun karşısına geçirmesi, otobüste bir kadına yer vermesi. Bu tür davranışlar hem bizim insani ve olması gereken önemli davranışlarımızdır? dedi.

PROJE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE UYGULANDI

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise Emniyet Müdürlüğü tarafından projenin başarılı bir şekilde uygulandığını belirterek, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü`nce planlanarak ortaklaşa yürütülen, "İngilizce A1 Beceri Geliştirme" projesinin başarıyla tamamlandığını, dünyanın her geçen gün yenilenen teknoloji ile daha da büyüdüğünü ve geliştiğini bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü