Başkan Uyar, sözlerini tek tek yerine getiriyor

Başkan Uyar, sözlerini tek tek yerine getiriyor

23 BİN KİŞİYE YETECEK SU DEPOSU

Başkan Uyar, sözlerini tek tek yerine getiriyor

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, seçim zamanı verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. İki dev proje olan su ve kadın lokali inşaatı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

İKİ BÜYÜK PROJE

Başkan Uyar´ın seçim vaatlerinden biri olan bayanlar lokali projesi inşaat çalışması son aşamaya geldi. İlçenin Doğanay mahallesi TOKİ evlerinde bulunan ve belediyeye ait olan alış veriş merkezinin altını yapımı devam eden lokal, kadınların sosyal faaliyetlerinde büyük aşama kaydedecek.  TOKİ´de oturan kadınların nefes alacağı ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirecekleri alandan oluşacak. Tüm ilçede yaşayan bayanlarına hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunan Uyar, çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

TAM 23 BİN KİŞİ

23 bin kişiye hitap edecek su deposunun çalışması son hızla devam ediyor. İlçenin suyunun eski depolardan ve şebekeden oluştuğunu açıklayan Başkan İbrahim Uyar,  Halkımıza şebeke yoluyla verilen suların yetersiz ve sağlıksız olduğunu gördüm. Ardından 50 metre uzunluğunda ve genişliğinde su deposu yapmaya karar verdim. Deponun yüksekliği 13 metre olacak.  Depo suyu 23 bin nüfusa yetecek kadar büyük olacak. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun? dedi.