Başarıda sınır kalmadı

Başarıda sınır kalmadı

Kırıkkale?de uzun yıllardır seyyar arabası ile poğaça ve börek satan Yusuf Uyar müşterilerinin her sabah kahvaltı yapmak için kendisini neden beklediğini anlattı Uyar her gün farklı bir tarif denediğini ve başarıda sınırlı kalmayarak yeni tatlar bulmaya ç

 
KAHVALTI İÇİN BENİ BEKLİYORLAR
Kırıkkale sokaklarında seyyar arabası ile sabahın erken saatlerinde sokaklara çıkarak çoğunluğunu esnafların oluşturduğu müşterilerine kendi ürünü olan poğaça ve böreklerini sunduğunu belirten seyyar satıcı Yusuf Uyar bir üründe başarı yakaladığı zaman bu başarıyla yetinmeyerek yeni tatlar denediğini ve bu yeni tatların müşterileri tarafından beğenildiğini kaydetti. Uyar gazetemize yaptığı açıklamada ?Yıllardır bu işi yapıyorum. Hasta olduğumda ya da havaların çok soğuk olduğunda dahi kendime sorumluluk edinerek satışa çıkıyorum. Bu durum müşterilere de güven veriyor. Her sabah kahvaltı yapmak için benim gelmemi bekliyorlar? ifadelerine yer verdi.
 
TEREYAĞLI POĞAÇA
Tereyağlı poğaça ve kıymalı börek gibi farklı tatlarla sıradan bir seyyar satıcı unvanını ezip geçtiğini söyleyen Uyar müşterilerinin kendisini hiç yalnız bırakmadığını ve yeni tatlar denerken bazen yaptığı hataların bile görmezden gelindiğini söyledi. En çok tereyağlı poğaçasının sevildiğini belirten Uyar tereyağın daha sağlıklı ve lezzetli olduğunu ayrıca kanda daha kolay eridiği için müşterilerine tereyağlı poğaça tavsiye ettiğini söyledi. Uyar ayrıca yazlı kışlı kendisine destek veren müşterilerine de teşekkür ederek ?Beni ayakta tutan müşterilerimdir? dedi.
 
 
 


Anahtar Kelimeler: 0