Balışeyh’te Uysal Altındağ Parkı açıldı

Balışeyh’te Uysal Altındağ Parkı açıldı

Balışeyh Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri kapsamında, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ adına yapılan park hizmete açıldı.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ’ı temsilen, Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal parkın açılışını Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan ile birlikte gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Mürsel Öcal, “Genel Başkanımız Uysal Altundağ’ın isminin bu anlamlı parkta yaşatılmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu park, Türk Metal Sendikası’nın sadece işçilerine değil, topluma katkı sağlayan her yerde var!” dedi.

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ise, “Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmenin ve ilçemize yeni bir sosyal alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Metal Sendikası’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,” diye konuştu.

Park açılışının ardından, merhum eski Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek’in anısına yapılan hayrat da halkın hizmetine sunuldu. Bu hayrat, Mustafa Özbek’in sendikacılıkta bıraktığı mirasa saygı niteliği taşıyor.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız