BALIŞEYH?TE ÇİFTE BAYRAM

BALIŞEYH?TE ÇİFTE BAYRAM

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Ramazan Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü etkinlikleri birlikte kutlandı.

KİMLER KATILDI?

30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 89. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakamlık binasının önünde düzenlenen program, saygı duruşu, İstiklal Marşı`nın okunması ve Atatürk büstüne çelenklerin konulmasıyla başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili olarak Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Yalçın konuşma yaptı. Öğrenciler de Zafer Bayramıyla ilgili çeşitli şiirler okudu. Kutlama programına Kaymakam Tekin Erdemir, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Reyhan Babadostu, ilçe Emniyet Amir Vekili Erdal Kulaç, ilçe parti başkanları ile daire amirleri katıldı.

 

TÖRENDE BİR ÖĞRENCİ FENALAŞTI

Bu arada, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında Balışeyh Çok Programlı Lisesi öğrencisi Aygül Demirel (17), program sunumu esnasında fenalaşarak yere yığıldı. Fenalaşan öğrenciye ilk müdahaleyi protokolde bulunan Sağlık Grup Başkanı Dr. Tahir Altuntop yaptı. Kaymakam Erdemir ve beraberindekiler program sonrasında, jandarma komutanlığı ve emniyet amirliğine ziyaretlerde bulundu. Heyet, Kaymakam Erdemir`i de makamında ziyaret etti. Erdemir daha sonra şehit ailelerini ziyaret etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ