Bahşili?de TOKİ sevinci

Bahşili?de TOKİ sevinci

Kırıkkale?nin Bahşili İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşlar için yapılan 2+1 daireler sahiplerini çekilen kura ile buldu. Kura çekilişinde kimi sevinçten kimisi ise üzüntüden gözyaşlarını tutamadı.

2+1 EVLERİNE KAVUŞTULAR

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kırıkkale?nin Bahşılı İlçesi Doğanay Mahallesi`nde yapılan 130 konuttan oluşan 2+1 daireler bu gün belediye önünde gerçekleştirilen kura çekimi ile sahiplerini buldu. Ancak çekilişte umudunu zemin kat ve kat üstü üstüne bağlayan aileler umduğunu bulamayınca gözyaşlarına boğuldu. Zemin Kat ve üstü çıkan aileler ise mutluktan havalara uçtu.

HALKIN MUTLULUĞU HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Kurada konuşan Bahşili Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ilçe halkının mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sürdürmelerinin tek arzuları olduğunu söyledi. İlçenin yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Bişkin, TOKİ projelerinin ilçeye kazandırılmasında emeği bulunanlara teşekkür etti.

V.Y
3.12.2012 21:12:07
BAHŞİLİ 130 AD.3.ETAP TOKİ 13.12.2012 iş bitim tarihi olan konutların değil bu tarihte işi teslim etmeleri OCAK 2013 tarihinde bile zor gözüküyor. Yaptıkları işi bizzat gidip görmüş biri olarak orada çalışanlardan aldığım bilgiler doğrultusunda işçilerine emeklerinin karşılığını vermediği için mobilyacı bırakmış gitmiş işi ortada kalmış ,şantiye şefi diye ortada birileri dolanıp duruyor, ustalık gerektiren bir çok işini (fayans, mermer, dış çephe giydirme ) gibi işler işin ehli olmayan kişiler tarafından yapıldı.Bu gün dairelerin içini dolaştığımda kırık olarak yapıştırılmış fayanslar ve kalebodurlar dikkatimi çekti hangi akıllı hangi usta bunu yapar anlaşılır gibi değil. Bir ustanın elinden çıkmışa benzemiyor. Buradan anlaşılacağı gibi bu yazımı okuyan ve buradan konut sahibi olmak için para yatıran arkadaşlara konuyu tokiye ve BİMER`e yazarak durumu yetkililere bildirmemiz. Yukardada bahsettiğim gibi firma çok az sayıda elemanla bu işi bitirmeye çalışıyor ama imkansız 13 ARALIK 2013 tarihinde bunu bitirmesi mümkün değil. Bir çok yerde verilen ihaleler gününden önce teslim edilirken böyle beceriksiz bir firmaya bu işi TOKİ nasıl vermiş ve neden takip etmiyor neden kontrollerini yapmıyor. Arkadaşlardan ricam bu yazıyı okudukdan sonra sizde TOKİ`ye sitesinden sürekli meil gönderin yoksa işimiz çok zor. saygılarımla

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü