Bab-ı âli vakfından yarışma

Bab-ı âli vakfından yarışma

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Hz.Muhammedin (a.s.) aziz kızı Hz. Fatıma?nın (s.a.) mübarek doğum yıldönümü ve ?Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü? münasebetiyle Bab-ı Ali Vakfınca yarışma düzenlendi Yarışma Makale ve Şiir dalında gerçekleşecek.

HZ. FATIMA HAKKINDA KIRK EDEBİ CÜMLE

(Hz. Fatıma?nın şahsiyeti, faziletleri ve hayatının çeşitli boyutlarını içeren 40 edebi ve güzel cümleden oluşacaktır. Bu bölümde iki değerlendirme kıstası olacaktır. Cümlenin muhtevalı oluşu, Güzel ve edebi oluşu alanlarında yarışılacak.

 

HZ. FATIMA (A.S) VE MUHABBETİ

Yarışmanın kuralları ise, Yarışmaya sadece bayanlar katılabilir.Yarışmanın konu ve içeriğiyle ilgili kaynaklardan yararlanılabilir. Ancak aynen iktibas edilemez. Eserler yarışma için hazırlanmış olmalıdır ve başka bir yerde yayınlanmış olmamalıdır. Eserler, en son 6 Mayıs 2012 tarihine kadar aşağıdaki adreslere ulaşmış olmalıdır. Yarışmada dereceye girenlere ödüller verilicektir. Dereceye girenlerin ödülleri Hz. Fatıma?nın (a.s) doğum günü için düzenlenecek olan etkinlikte kendilerine takdim edilecektir. Katılamayanların adreslerine gönderilecektir. Merasimin yeri ve tarihi daha sonra ilan edilecektir.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ