Aydın "Sizin başarınız, ülkemizin başarısı olacaktır."

Aydın

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitim öğretim yılı sonu itibariyle yayımladığı mesajında, bilginin en büyük güç olduğuna dikkat çekerek, gençlerin mutlaka bu güce ulaşmaları gerektiğini belirtti.

Gençlerin başarıları sayesinde yarınların daha aydınlık olacağını hatırlatan Aydın, yayımladığı mesajında şu hususlara değindi:

"Değerli Öğrencilerimiz!

Bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Karnelerinizi aldığınızda uzun bir tatil dönemi başlayacak. Bu tatil dönemi, bir yıl boyunca gösterdiğiniz çabaların, emeğin ve azmin meyvesini toplama zamanıdır. 

Eğitimin sadece bilgi aktarmak değil, aynı zamanda karakter inşasında da hayati bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu doğrultuda, sizlerin eleştirel düşünebilen, problem çözme yeteneklerine sahip, yaratıcı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmenizi hedefliyoruz.

Yaz tatili, dinlenmenin yanı sıra kendinizi geliştirmeniz için de büyük bir fırsattır. Bunun için mutlaka kitap okumayı, yeni bilgiler öğrenmeyi ve ilgi duyduğunuz alanlarda kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin. Çünkü bilgi, en büyük güçtür ve sizlerin bu gücü en iyi şekilde kullanabilmenizi arzu ediyoruz.

Tatil süresince doğayı keşfedin, spor yapın, sanatla ilgilenin ve sevdiklerinizle zaman geçirin. Her anınızı dolu dolu ve verimli değerlendirerek kendinize ve geleceğinize yatırım yapın. Unutmayın ki sizler bu ülkenin geleceği, yarının liderleri, bilim insanları, sanatçıları, mühendisleri ve öğretmenlerisiniz. Sizin başarınız, ülkemizin başarısı olacaktır.

Yeni eğitim-öğretim yılında, yine büyük hedefler ve başarılarla yolumuza devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak dileğiyle huzurlu, mutlu ve verimli bir yaz tatili diliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İyi tatiller."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız