Atilla gibi kahramanlar varken millet rahat olsun

Atilla gibi kahramanlar varken millet rahat olsun

VATAN SEVGİSİ KÜÇÜK YAŞLARDA AŞILANMALI

Atilla gibi kahramanlar varken millet rahat olsun

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, üniversiteden sınıf arkadaşı, 15 Temmuz Gazisi Atilla Tetik´i makamında ağırladı.

KAHRAMANLAR VARKEN MİLLETİN SIRTI YERE GELMEZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Saygılı ?Atilla gibi kahramanlar olduğu sürece bu milletin sırtını içeride hainler, dışarıda düşmanlar olmak üzere hiç kimse yere getiremez? diye konuştu.

BAŞKAN SAYGILI´NIN OKUL ARKADAŞI

15 Temmuz´da Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan hain saldırıda yaralanarak gazi olan Atilla Tetik okul arkadaşı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Kırıkkale´de ağırlandı. Tetik´i makamında ağırlayan Başkan Saygılı vatan için canını hiçe sayan Tetik´e Kırıkkaleliler ve Türk Milleti adına bir kez daha teşekkür etti. Kahramanlar sayesinde bugünleri yaşadığımız hatırlatan Belediye Başkanı Saygılı ?Kahramanlarımız olmasaydı bugün çok daha kötü şeylerle karşı karşıya kalabilirdik. Allah razı olsun, Atilla gibi kahramanlarımız memleketimizi korudular, onların sayesinde elhamdülillah hepimiz şuanda huzur içerisindeyiz. Atilla gibi kahramanlar olduğu sürece bu milletin sırtını içeride hainler, dışarıda düşmanlar olmak üzere hiç kimse yere getiremez? diye konuştu.

VATAN SEVGİSİ KÜÇÜK YAŞLARDA AŞILANMALI

25 yıldır polislik mesleğin içerisinde olduğunu ve kendisinin de bir eğitimci olduğunu belirten 15 Temmuz Gazisi Atilla Tetik ?Ben o gece aslında Niğde´de görevliydim ve hafta sonunu geçirmek için Ankara´ya gelmiştim. Hareketliliği gördüm. Çalıştığım yer Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığıydı. Hiç tereddüt etmeden aracımıza atladık iki de arkadaşımı alıp çalıştığım yere gittik. O arada ilk bomba atılmıştı. Orada bir şaşkınlıkta vardı. Kime karşı nasıl bir müdahalede bulunacağız diye. Ama bizim işimiz tedbir almaktı, silahlarımızı kuşandık. Orada şehit olan müdürlerimiz amirlerimiz var, onların direktifleriyle bir zırhlı ekip oluşturdum. Daha sonra hepimizin malum olduğu bir uçak geldi. Şehitlerimiz oldu. Allah rahmet eylesin hepsi çok büyük değerlerdi. Çocuklarını geride bırakan Güneydoğu´da görev yapan arkadaşlarımız vardı, hafta sonunu Ankara´da geçirmek için gelenler vardı, çocuklarına doyamadan şehadete yürüdüler. Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun. Allah Türk Milletine bir daha böyle acı günler yaşatmasın. Ailelerin, insanların neyi sevmesi gerektiğini küçük yaşlarda çocuklarına öğretmesini istiyorum. Ellerine ay-yıldızlı bayrağı verip neyi daha çok sevmeleri gerektiğini iyi bilmelerini öğretmelerini istiyoruz. Devletimiz çok güçlü, bu tür olayların üstesinden gelmesini bildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ