ATALAY, PASTA KESTİ

ATALAY, PASTA KESTİ

Geçtiğimiz gün Keskin?deki şölenden dönerken ani bir kararla aracını durdurup kır çiçeği toplayarak çevresindekileri şaşırtan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Milletvekili adayı Beşir Atalay bu defada kendisine hediye olarak getirilen AK Parti amblemli pa

ZİYARETÇİLERE SERVİS YAPTI
Atalay, kendisini parti binasında ziyarete gelen işletme sahibi bir bayan ve beraberindekileri parti il başkanlığı odasında kabul etti. Atalay AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin küçümsenemeyeceğini belirterek, hiçbir dönemde AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerin yapılmadığını savundu.

AK PARTİNİN HİZMETLERİ ÇOK
Beşir Atalay, AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin küçümsenemeyeceğini söyledi. Atalay, ??Güzel, huzurlu ve etkili bir seçim kampanyası yürütüyoruz?? dedi Seçim çalışmalarını değerlendiren Atalay, ??Güzel huzurlu bir seçim kampanyası yürütüyoruz, biz hiç kimsenin adını anmadan propagandamızı yapıyoruz, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz, teknolojinin imkanları dâhilinde daha çok kitlelere ulaşmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Önümüzdeki genel seçime çok önem vermeliyiz ve bu konuda çalışmalar yapıyoruz. AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin yarısını, muhalefette bulunan partilerin hiç birisi yapamaz??

PASTAYI ELLERİYLE SERVİS YAPTI
Beşir Atalay daha sonra kendisine hediye olarak getirilen ??AK Parti?? amblemli yaş pastayı keserek konuklarına servis etti. Kendiside iki dilim yiyen Atalay yaş pastayı beğendiğini söyledi. Atalay?ın pastayı keserken amblemi bozmamaya çalışması dikkat çekti. Atalay muhabirimize de pasta ikram ederken böylesi zamanlarda basın mensuplarının işinin çok olduğunu ve bu dönemlerde en çok basın mensuplarının yorulduğunu söyledi.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız